Çözüldü B450m S2H -V2 sürücü yükleme ekranında disk gözükme sorunu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HARDaim

Gold Üye
Merhabalar gigabayte B450m s2h-v2 arkadaşımın anakartı csm i kapattıgım halde arrayıda düzgün olusturdugum halde. sürücü yükleme ekranına gelince diski gözüküyor m2 dede denedim satada da sata ssd ye array olusturunca m2 de gözüküyor. sebebini bilemedim amd raid 1 kingston....... gözüküyor aygıt yöneticisinde. ve ban yiyor bu yüzden oldugunu düsünüyorum kendi anakartım b550m ds3h bende gözükmüyor. sebebi nedir sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.

bu ekranda disklerin gözükmemesi gerekmiyormu @Greenclawz @oQeF
tabikide raid sürücülerini yüklemeden önce yani bu bölüme geldiğimiz gibi diskin gözükmemesi lazım diye biliyorum.
Evet raid modda orada disk görülmemesi gerekiyor oradan zaten sürücüyü siz yükleyeceksiniz yanı raid dosyalarını

Evet raid modda orada disk görülmemesi gerekiyor oradan zaten sürücüyü siz yükleyeceksiniz yanı raid dosyalarını
hocam biliyorum bende sorun yok arkadaşta oluyorda gözükmemesi lazım işte direk gözüküyor o halde denedim amd raid 1 kingston.... olarak gözüküyor diski aygıt yöneticisinde sürücüler yüklü gözüküyor ama ban yiyor
macten amidewinden olamaz eminim.

sizin anakartınız ve ssd ve m2 leriniz neler raid attığınız. aygıt yöneticisinde sizdede AMD-Raıid array 1 SCSI Disk Device olarak gözüküyor değilmi

burda raidi açıkken arkadaşın sürücüsü çıkıyor direk diyorum. çıkmaması gerekiyorken

hocam kusura bakmayın b450m konusunda konu bulunuz dediniz baktım bulamadım. yinede teşekkürler kusura bakmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt