C Capone Silver Üye Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 80 Beğeniler 6 30 Nis 2025 #11 okso' Alıntı: hocam sonrasında sırf ram slotu yüzünden başınız yanar bazı parcalarınızda arızalanabilir ihtimali yok değil size kalmış yinede Genişletmek için tıkla ... Sonuç olarak o slot boş kalicak nasıl bir sorun çıkabilir
okso' Alıntı: hocam sonrasında sırf ram slotu yüzünden başınız yanar bazı parcalarınızda arızalanabilir ihtimali yok değil size kalmış yinede Genişletmek için tıkla ... Sonuç olarak o slot boş kalicak nasıl bir sorun çıkabilir
ohxoo Master Üye Katılım 3 Ocak 2025 Mesajlar 1,202 Beğeniler 256 30 Nis 2025 #12 Capone' Alıntı: Sonuç olarak o slot boş kalicak nasıl bir sorun çıkabilir Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi ihtimali var mantıklı bir açıklamasını textte yapmak biraz zor ancak istersen yapay zekaya sorabilirsin
Capone' Alıntı: Sonuç olarak o slot boş kalicak nasıl bir sorun çıkabilir Genişletmek için tıkla ... dediğim gibi ihtimali var mantıklı bir açıklamasını textte yapmak biraz zor ancak istersen yapay zekaya sorabilirsin
L Lexium Banned Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 1,041 Beğeniler 234 30 Nis 2025 #13 ilan link varmı senden önce alayım aq
C Capone Silver Üye Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 80 Beğeniler 6 30 Nis 2025 #15 Lexium' Alıntı: ilan link varmı senden önce alayım aq Genişletmek için tıkla ... Almassam sana salarim sorun değil
Lexium' Alıntı: ilan link varmı senden önce alayım aq Genişletmek için tıkla ... Almassam sana salarim sorun değil
cansolcak Diamond Üye Katılım 12 Mar 2021 Mesajlar 510 Beğeniler 96 30 Nis 2025 #16 tek ram sana yetecek ise alabilirsin uzun yıllar b450m a pro max kullandım 8 yılın sonunda ethernet girişi bozuldu tamiri yerine başka anakarta geçtim
tek ram sana yetecek ise alabilirsin uzun yıllar b450m a pro max kullandım 8 yılın sonunda ethernet girişi bozuldu tamiri yerine başka anakarta geçtim