Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AykooneKoayeno

Gold Üye
unknown.png
unknown.png
csgo-wallhack.jpg

Yakın Bir Zamanda Oluşturduğum Loaderi Slotted Bir Şekilde Satmayı Düşünüyorum Loader Bu Şekilde Ekrandaki Hiçbir Hile İnternette Public Olarak Aynı Kod Altında Yoktur Bu Yüzden Herhangi Bir Ban Durumu Olacağını Sanmıyorum [Sizce Başka Hangi Tür Oyunları Eklemeliyim?]
Ayrıca Loaderda Herhangi Bir Koruma Yok Şuanlık Düzgün Bir Koruma Bulana Kadar Paylaşmayı Düşünmüyorum

Tüm hileler sana ait mi
spoofer haricindeki tüm hileler ve guiler bana ait. tabiki bazı hileler ve temel kodlar konusunda yardım aldım
Hile değilki konsola boş yazilar yazmış, cmd' ekranına hello world yazdırmak gibi düşün. Hile isimlerini yazmış sadece ekrana Wolftü felan hepsi sc4m
söyleyebilirmisin acaba gereksiz şekilde satmadığım bir loadera sc4m demen bir tık saçma?
fallguys çalışıyor mu fallguys da hile bulmak zorda
FallGuys NoClip Ve no obstacle kodları halihazırda internette bulunmakta mh forumundan bakabilirsin.

Son düzenleme:
spoofer haricindeki tüm hileler ve guiler bana ait. tabiki bazı hileler ve temel kodlar konusunda yardım aldım

söyleyebilirmisin acaba gereksiz şekilde satmadığım bir loadera sc4m demen bir tık saçma?

FallGuys NoClip Ve no obstacle kodları halihazırda internette bulunmakta mh forumundan bakabilirsin.
Ortada hile yok birsey yok, konsola sadece text yazmışsın diyorum, Bana Wolftü hilesinin oyun içi veya dışı görselini gösterir misin? veya pubg, veya rust, veya escape from tarkov? konsol ekranına sadece text yazmışsın hello world yazdırmak gibi.

Ortada hile yok birsey yok, konsola sadece text yazmışsın diyorum, Bana Wolftü hilesinin oyun içi veya dışı görselini gösterir misin? veya pubg, veya rust, veya escape from tarkov? konsol ekranına sadece text yazmışsın hello world yazdırmak gibi.
tamamdır nasıl birşey atmamı istersen hilenin görseli yeterlimi bu seferde gelip internetten alınmış görsel dersen iyice komik olur

paz önce tarkova girmiştim önce tarkovu atıyorum wolf teamide geri yükleyip atıcam bi sn
tarkovoyunici.jpg

özür bekliyorum?
ayrıca eğer istersen yayın açayım faceit fullrage oynayım?
Escape from tarkov gibi oyunlarda github gibi ortamlarda fazlasiyla source code bulunuyor, Wolftü de oyle degil eğer wolfteamı atarsan tebriğimi ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt