Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AykooneKoayeno

Gold Üye
unknown.png
unknown.png
csgo-wallhack.jpg

Yakın Bir Zamanda Oluşturduğum Loaderi Slotted Bir Şekilde Satmayı Düşünüyorum Loader Bu Şekilde Ekrandaki Hiçbir Hile İnternette Public Olarak Aynı Kod Altında Yoktur Bu Yüzden Herhangi Bir Ban Durumu Olacağını Sanmıyorum [Sizce Başka Hangi Tür Oyunları Eklemeliyim?]
Ayrıca Loaderda Herhangi Bir Koruma Yok Şuanlık Düzgün Bir Koruma Bulana Kadar Paylaşmayı Düşünmüyorum

valo trigger degil de aimbot iyi olur gibi
Valo aimbot gelirse pixelbot olarak gelir buda hileyi biraz daha kalitesizleştirir, triggerbot ve aimbot u birleştirirse ölüm makinasına çeviren bir hile olur, rage oynamak isteyenler satın alır, arkadaş yapabilirse gayet güzel olur.

Tabii ki point blank. Forumda var demeyin onu kullanıyorum şuan memnunum ama bir aimbot olsa fena olmaz :D paralı dahi bulamadım siz düşünün

Fikrin İçin Teşekkür Ederim :) En Yakın Zamanda Eklemeyi Düşünüyorum

Fikrin İçin Teşekkür Ederim :) Ama Valorant AntiCheat Sistemi CSGO Fortnite Gibi Oyunlara Göre Daha Üst Düzey Olduğu İçin Şuanlık En İyisi O Konulara Fazla Bulaşmamak :D
Hem usb methodunu kullanıp hemde herkes için farklı bir dosya vermen daha güzel olabilir her defasında dosya ıd sini değiştirirsen fix yeme oranı düşer diye tahmin ediyorum fakat bu ban atmıyacağı anlamına gelmez.

Valo aimbot gelirse pixelbot olarak gelir buda hileyi biraz daha kalitesizleştirir, triggerbot ve aimbot u birleştirirse ölüm makinasına çeviren bir hile olur, rage oynamak isteyenler satın alır, arkadaş yapabilirse gayet güzel olur.
Evet AimBot'u PixelBot Olarak Değilde Offset İle Çalışan Versiyonunu Yapmak İsterim Fakat İleri Düzey Trigonometri Bilmek Gerekiyor Diye Biliyorum Yinede Elimden Geldiğince Araştırıyorum Kim Bilir Belki Yakın Zamanda Bulabilirm :)
Hem usb methodunu kullanıp hemde herkes için farklı bir dosya vermen daha güzel olabilir her defasında dosya ıd sini değiştirirsen fix yeme oranı düşer diye tahmin ediyorum fakat bu ban atmıyacağı anlamına gelmez.
evet usb method kullanan bir hilenin dt olma oranı yüksek miktarda olmasada düşer dosya id konusunda valorantla ilgili olan hilelerime antiss ekliyorum yani vanguard ekran resmi alamıyor dosya taraması yaptığı zamanda loaderin içinde kullandığım kod her 60 saniyede dosya ismini bilgisayardaki herhangi bir programın hatalı yazılmış haline çeviriyor örnek olarak DLSCORD GOOIGLE gibi ama yinede bu önlemlere rağmen bir aimbotun rage ile max 5-9 maç arası dayancağını düşünüyorum
Tabii ki point blank. Forumda var demeyin onu kullanıyorum şuan memnunum ama bir aimbot olsa fena olmaz :D paralı dahi bulamadım siz düşünün
PointBlank İçin Çok Yakın Bir Zamanda Full Rage Hile Paylaşmayı Düşünüyorum Loaderdan Ayrı Olarak Ücretsiz Bir Şekilde Ayrıca PointBlank Version Spoofer Üzerindede Çalışıyorum Eski Versiyonlardaki Hileleri Eski Oyun Versiyonunu Kullanarak Online Bir Şekilde Sunuculara Bağlanma

Son düzenleme:
Face - it ac by pass zor bulunan bir şey paylaşıldıktan sonra direkt fix yemesin genelde aşırı pahalı hilelerde mevcut

Face - it ac by pass zor bulunan bir şey paylaşıldıktan sonra direkt fix yemesin genelde aşırı pahalı hilelerde mevcut
face it ac bypass zaten halihazirda fixed bitane methodun türetilmiş hali şuan banrate 5-10 maç arası rage oynarsan 2 maç hertürlü ban atıyor zaten piyasada 300-400 tl lik methodların farkı onlarda legit oynarsan tespit edilmezsin loaderdaki method legitde 5-10 maçta %90 ban atıyor zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt