ayfon = cöp

benkimim32

Efsane Üye
sa beyler ilk öncelikle iphone denen cöpü almayın s serisi varken bizim milet 1AQ fazla linclencem ama np
1 eski seriler mesela iphone 11 günceleme almicak aslında adamlar ciden ticari kerizleri cok iyi s***kiyo
2 pil ömrünü adam akılı optizime edememişler
3 servis progremi telde anormal kasmalar yasadım sanki j7 kulanıyumusum gibi hisetim destek yardımcı olamam dedi yani s****klemiyolar eskiden cizilse bile telefunu değişirlerdi nerdeee şimdiki destek cöp

sa beyler ilk öncelikle iphone denen cöpü almayın s serisi varken bizim milet 1AQ fazla linclencem ama np
1 eski seriler mesela iphone 11 günceleme almicak aslında adamlar ciden ticari kerizleri cok iyi s***kiyo
2 pil ömrünü adam akılı optizime edememişler
3 servis progremi telde anormal kasmalar yasadım sanki j7 kulanıyumusum gibi hisetim destek yardımcı olamam dedi yani s****klemiyolar eskiden cizilse bile telefunu değişirlerdi nerdeee şimdiki destek cöp
Eğer iPhone 11 kullanıyorsan ve iOS 18 güncellemesini yaptıysan, evet, sorun yaşıyor olabilirsin. iPhone 12 veya 13 modellerinde böyle bir sorun henüz yok diye biliyorum.

Iphone 11'den bahsediyorsanız hocam 11 zaten ilk çıktığından beri çöp kasmalar, donmalar yaşanıyor. Sen PUBG oynadığın için eminim bu saydığım iki şey başına geliyordur, zaten zamanın da PUBG MOBİLE yayıncısı Fatih Sayar'da bu konuda yorum yapmıştı Iphone 11 hakkında ve oda çöp bir telefon olduğunu söyledi ( Burada 11 den bahsediyorsak tabii diğerlerinde böyle bir sıkıntı yaşamadım ben )

Iphone 11'den bahsediyorsanız hocam 11 zaten ilk çıktığından beri çöp kasmalar, donmalar yaşanıyor. Sen PUBG oynadığın için eminim bu saydığım iki şey başına geliyordur, zaten zamanın da PUBG MOBİLE yayıncısı Fatih Sayar'da bu konuda yorum yapmıştı Iphone 11 hakkında ve oda çöp bir telefon olduğunu söyledi ( Burada 11 den bahsediyorsak tabii diğerlerinde böyle bir sıkıntı yaşamadım ben )
tek pubg oynamıyorum hata hic girmem mlbb fln oynuyum

tek pubg oynamıyorum hata hic girmem mlbb fln oynuyum
Bu sorun PUBG'de çok can sıkıyordur oradan söyledim, zaten 11 kendini bildi bileli sorunlu ve donmalar, kasmalar olduğu için normal olarak MLBB oynadığınızda bile bu sorunları yaşıyorsunuzdur tek bir oyun üzerinden gittiğim için orada hata bende evet. Onun dışında bence bu yaza doğru değişiklik yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

valla dostum ben 2.5 senedir 13 kullanıcısıyım aktif olarak şuan pil seviyem 77 sabah 100ken çeksem akşama kadar götürüyor illa ki neyi nasıl kullanmayı bileceksin bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt