Çalışmıyor AybarsMt2 Ototuş Kullanımı / Yazılı ve Resimli Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başka serverlerda işe yarar mı acaba teşşekkürler.

Hepinize merhabalar AybarsMt2 yeni açılmış bir server ve her server'da olduğu gibi el ile kasmak zor,sıkıcı vb. o yüzden
bulduğum bu çözümü siz ile paylaşıcam video çekmeye gerek olduğunu sanmıyorum çok kolay bir işlem herkes yapabilir.

GEREKLİ PROGRAMLAR : Window Title Changer / Ototuş
Link : Window Title Changer :
Link : Ototuş :

ANLATIM : İlk önce window title changer programımızı (yönetici olarak) açıyoruz sonra oto tuş programımızı (yönetici olarak) açıyoruz
window title changer programımıza gelip (refresh) yapın sonra ototuşv3 yazan programa basıp (Window Title : ) yazan yere istediğiniz bir şeyi yazın ve (Change Title) diyin. Bu işlemleri yaptıktan sonra oyunu açabilirsiniz. Oyunumuzda karakterimizi kasılacağımız yere getirdikten sonra Ototuş programımızdaki (Pencere Başlığı) yazan yere (AybarsMt2) yazıyoruz Bastırılacak tuş'u giriniz yazan yere ise cesaret pelerinini skill slotlarından hangisine koyduysanız onun sayısını yazın tercih (1), sonra sağ tarafıdaki aşşağıya bakan oka basıp {SPACE} yazarsanız otomatik vurmaya başlayacaktır oklara bir kaç kez daha basın ve {SPACE} i onlara yazın ki vurmayı bırakmasın sonrasında hızı belirleyiniz kısmına gelip orta - hızlı, isteğinize göre ayarlayın

Görseller :

RESİM 1 :
RESİM 2 :
RESİM 3 :
RESİM 4 :
Nice

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt