Kotsuge
Banned
- İletişim

gecmısolsun kardesımnerde aramalıyım
gecmısolsun kardesımnerde aramalıyım
yorum kasmaya calisan ilgi bagimlisi bir veletsin pipe srcyi derleyip buraya atmissin session maker felan biseyler zirvaliyorsun senin paran yetermi session maker almayaabi çok korktum bidaha öyle konuşma döversin yoksa beni
aydınlık diye bir yok kardesım ayvalık orası balıkesirin bir ilçesinerde aramalıyım
vay twınımyorum kasmaya calisan ilgi bagimlisi bir veletsin pipe srcyi derleyip buraya atmissin session maker felan biseyler zirvaliyorsun senin paran yetermi session maker almaya![]()
nerden bılıyosun yasadıgım yerı gotaydınlık diye bir yok kardesım ayvalık orası balıkesirin bir ilçesi
ne zırvalıyon la gerizekalıyorum kasmaya calisan ilgi bagimlisi bir veletsin pipe srcyi derleyip buraya atmissin session maker felan biseyler zirvaliyorsun senin paran yetermi session maker almaya![]()
bende balıkesırde yasıyorum babacan ne eksik ne fazla güzel bir yernerden bılıyosun yasadıgım yerı got
sen kimsin buraya yararın dokunacakne zırvalıyon la gerizekalı
idiot ya foruma yararımız dokunsun diyoz gotten bastan sıkıyorlar bizi
mis misbende balıkesırde yasıyorum babacan ne eksik ne fazla güzel bir yer
src pipe de inso yu cartu curtu gözünde fazla büyütme hepsi çevresi geniş cocuklardan ibaret burda konu acanlarda cevresi dar cocuklaryorum kasmaya calisan ilgi bagimlisi bir veletsin pipe srcyi derleyip buraya atmissin session maker felan biseyler zirvaliyorsun senin paran yetermi session maker almaya![]()