Çözüldü Awaycheats Şikayet (Harici Yazılım Atıyor Müşterilerine)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Weiss

Silver Üye
Öncelikle merhabalar.
Bir süre away kullandım, bana yeterli gelmedi ve sürekli olarak girişleri kapatıyorlardı. Forumda sürekli olarak konuşulan moonwareyi denemek istedim, bu güne kadar herşey normaldi.

Away'da yaşanan Crâck ve source leak olayından sonra away bir güncelleme getirdi.
Ve bilgisayarıma bağlanıp hilesinin dosyasını açtı, hiçbirşeyden haberim yoktu.
Ama anormal olan birşey vardı, bu sefer garip bir şekilde herkesin (tüm müşterilerinin) bilgisayarına bağlanıp tekrardan kurulum yapması gerektiğini söyleyip bir dosya açtırdı. Bende bir bildiği vardır diye düşünüp tamam dedim.

AwayCheats developeri Fantasy'in geçmişini öğrendiğimde, moonware ekibine yardımcı olmak için away dosyasını onlara verdim.
Bunu yaptıktan 1 dakika sonra, fantasy müşterilere ait away sunucusunda duyuru attı "Weiss arkadaşımız bize hainlik yapıyor" gibi ve kanalı sildi.

Sonrada WNT bana discord üzerinden diskini çıkar gibi bir ithamda bulundu, bu arkadaşların bilgisayarıma trojan veya türevi bir virüs attığına inanıyorum.
Yukardada belirttiğim gibi güncelleme attığı zaman tüm müşterilerinin bilgisayarına bağlanıp "yapmam gereken bir kurulum var" diye birşey söyleyip herkesin bilgisayarına tekrardan bağlanıp bu dosyayı açtırdı.
Kendisi bunu kullanıcılarının discord hesabını ele geçirerek aralarında herhangi bir hain var mı yok mu araştırmak için yaptı.
Bu da gizlilik ihlaline giriyor ve ben bunun çok daha geniş bir suç olduğunu düşünüyorum, sadece discord hesabıma değil bir çok verilerime eriştiklerine inanıyorum.
Elime yeterli kanıt geldiği zaman konuda bu kanıtları sunacağım. Şuanlık elimde olan kanıtları aşağıda belirteceğim.
image.png

image.png

image0.jpg

Logum düşmüş ama bana güvendiği için incelememiş bu da demek oluyor ki herkesi loglamışlar.

kanka milletin bilgisayarına dosya indittiriyorsunuz ve bunu log olarak kullanıyorsunuz 1 2 ay sonra bunları public etmeyeceğinizi kimler bilebilir ki neden böyle şeylere kalkışıyorsunuz aranızdaki rekabeti kötüye kullanıyorsunuz ve suç işliyorsunuz çok sert bi adama çarparsınız adamın kredi kartı bilmem neyi birşey olur çalınır eder yarın birgün sizden suç bulur bunlar yaptı zaten bilgisayarlarımızda log tutuyorlar diye söyleseler ne yapacaksınız cidden yaptığınız saçmalık koskoca hile firmaları böyle şeyler yapmıyor kanka niye böyle şeylere kalkışıyorsunuz deli mi s1kti sizi amk
kanka milletin bilgisayarına dosya indittiriyorsunuz ve bunu log olarak kullanıyorsunuz 1 2 ay sonra bunları public etmeyeceğinizi kimler bilebilir ki neden böyle şeylere kalkışıyorsunuz ki aranızdaki rekabeti kötüye kullanıyorsunuz ve suç işliyorsunuz çok sert bi adama çarparsınız adamın kredi kartı bilmem neyi birşey olur çalınır eder yarın birgün sizden suç bulur bunlar yaptı zaten bilgisayarlarımızda log tutuyorlar diye söyleseler ne yapacaksınız cidden yaptığınız saçmalık koskoca hile firmaları böyle şeyler yapmıyor kanka niye böyle şeylere kalkışıyorsunuz deli mi s1kti sizi amk
özür dilerim biraz a5 türkçe ile yazdım ama anladınız işte

merhabalar, arkadaşa atılan dosyayı moderatör arkadaşlar inceleyebilir. makara yaptığımızı da anlamıştır diye düşünmüştüm ama anlamamış :D weiss denen arkadaş durduk yere crackla alakalı bir şey yazınca ben de senin attığını biliyorum tarzı bir şey yazdım. o da kendisi itiraf etti. ardından lem yani olcay da bana discord üzerinden onun attığını nerden biliyorsun, backdoor koymuşsun, ratlı sürüm tarzı şeyler söyledi. ben moderatör arkadaşlara detaylı analizini yapabilirim. discordum üzerinden dileyen moderatörler benimle iletişime geçebilir. saygılar...

bakmadım yani incelemedim derken kurulum yaparken insanlarla mesajlarına bakıyorduk sadece discorduna girdim baktım ama edge kullanıyormuş wntye de diğer tarayıcılara bakalım mı dedim gerek olmadığını söyledi o yüzden böyle bir şey yazdım

merhabalar, arkadaşa atılan dosyayı moderatör arkadaşlar inceleyebilir. makara yaptığımızı da anlamıştır diye düşünmüştüm ama anlamamış :D weiss denen arkadaş durduk yere crackla alakalı bir şey yazınca ben de senin attığını biliyorum tarzı bir şey yazdım. o da kendisi itiraf etti. ardından lem yani olcay da bana discord üzerinden onun attığını nerden biliyorsun, backdoor koymuşsun, ratlı sürüm tarzı şeyler söyledi. ben moderatör arkadaşlara detaylı analizini yapabilirim. discordum üzerinden dileyen moderatörler benimle iletişime geçebilir. saygılar...
EnesPapa ve Emrovsky konusundaki kesinliğine netliğine ne demeli away bey
bakmadım yani incelemedim derken kurulum yaparken insanlarla mesajlarına bakıyorduk sadece discorduna girdim baktım ama edge kullanıyormuş wntye de diğer tarayıcılara bakalım mı dedim gerek olmadığını söyledi o yüzden böyle bir şey yazdım
hiçkimsenin mesajlarına bakma hakkın yok, bunu açık açık yapan gizlice de yapar zaten

hiçkimsenin mesajlarına bakma hakkın yok, bunu açık açık yapan gizlice de yapar zaten
ikisi de moon satın aldıktan sonra mesajıma cevap vermedi, moona iyi yorum attıktan sonra zaten anladım neyin ne olduğunu :D kesinlik belirtsem birini sunarım ortaya.

bunu yaparken de soruyoruz, rahatsız olan birisi varsa izin vermiyor zaten böyle bir şey başımıza gelmedi henüz
IMG_2553.png

bu da weiss denen arkadaşın aranızda rekabet vardı kapışıyodunuz attım diye bi itiraf screenshotu

müşterilerimin bilgisayarı, discord dosyaları, başlangıç menüsü incelenebilir.

kanka sen ne atlıyon ortaya adama zaten düşmansın sadece kötülemek için yazıyorsun sen bi atlama başkaları kendi fikirlerini öne sunsun sen niye sunuyorsun 1. düşmanı sensin zaten adamın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt