Teşekkür ederim, zaten politikamızda iade olmadığını, tamamen insiyatife bağlı iade yaptığımı söylemiştim. Suistimal edilmesi üzücü. Bir de tehtit savuruyorÇok haklı bu arada
Haklısın bu arada ama elbet eleştirileceksin iyi yada kötü bence açıklamaların anlama kapasitesi olan için yeterliydi.
Olsun sonuçta bi bakıma mağdur ama bu onu haklı göstermiyor tabikii mücadeleye devamTeşekkür ederim, zaten politikamızda iade olmadığını, tamamen insiyatife bağlı iade yaptığımı söylemiştim. Suistimal edilmesi üzücü. Bir de tehtit savuruyor
Ayrıca arkadaş yaşadığı konumda kimsenin usb yardımı ile format atamayacağını söyledi bende kendisine windows 10 kullandığı için direkt olarak bu videoyu önerdim
Arkadaş siyah ekran alma sorununu önceden yaşamış belirttiği üzere
ben sana fikrimi osyluyorum burda benim fikrime , dusunceme sen niye gereksiz konusma olarak bakiyorsun tam olarak ?Gereksiz konuşmaları bir kenara bırak, hile zaten çalışıyordu kanıtları da tek tek ekledim. Moon aldığında benim hilem aktif olarak kendisinde çalışıyordu, moon kullandıktan sonra moonda da kullanamamış hilesini, ben tekrardan bağlandığımda ne yaparsam yapayım mouse hareket etmedi driverlerinden dolayı. Bunun için de format önerdim. Hile kullanılmaya başlandıktan sonra bu olaylar yaşandığı için iadesi yapılmadı zaten. Bir hakkı olsaydı iade etmekten kaçınmazdım.
Aynı şunlar gibi:
Doğrudur hocam, siz belirtin yine kendi fikrinizi.ben sana fikrimi osyluyorum burda benim fikrime , dusunceme sen niye gereksiz konusma olarak bakiyorsun tam olarak ?
Çünkü adam anlatırken duvara anlatır gibi hissediyor kardeşim ahhahaahhahaben sana fikrimi osyluyorum burda benim fikrime , dusunceme sen niye gereksiz konusma olarak bakiyorsun tam olarak ?
Sorun bizden kaynaklı ise para iadesini saniyesinde yapıyoruz. Ayrıca satın alan arkadaşın sisteminde bir sorun bulunmamakta daha önce yaşadığımız driver problemi var (En basit yoluyla format atarak düzeltilebiliyor).brom simdi calismadigi halde para iadesi yapmiyormusunuz ? adam laptopda zaten moonware aldigini onunda calismadigini belirtmis demekki sistemde bir sikinti var cozemediyseniz para iadesi yapilmamalimi sence ? sonuc olarak bu adam bu hileni simdi kullanamiyor dogrumuyum ?