AWAY Private - Valorant Arduino Aimbot Source - Crâcked 😈

Bence de nasıl kullanılacağını da anlat bari. Bir de video çekersen tadından yenmez

Merak ettim bu adamın sitesine tasarım yapiyodun ne oldu da cracklettin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
5. Crâck mi 6 mı bu

awayın fake kullanıcıları gelmıs yıne
awayla hiç bir alakam yoktur. Sadece paylaşılan cracki denedim geçen exe ile paylaşılmıştı ve adamın sağına soluna sıkıyordu paylaşıcaklarsa eğer ki adam gibi arduino koduyla birlikte paylaşsınlar.

Nasıl kullanılacağını anlatan bir yazı yazın. Mümkünse, sadece lisans bölümünü atladığınız bir video çekin. Konuya onay verilsin.
Senden birşey rica edicem bu konunun adını rica etsem source olarak paylaşırmısın ustam ardından gelen konu direk Crâck konusu gelsin bu source u zaten buildli halini atim direk birazdan videosuyla

Senden birşey rica edicem bu konunun adını rica etsem source olarak paylaşırmısın ustam ardından gelen konu direk Crâck konusu gelsin bu source u zaten buildli halini atim direk birazdan videosuyla
tekrardan söyliyorum buildli halini paylaşıcaksan yanında arduino kodunuda paylaş çünkü o kodu arduinoya yüklemeden adamın sağına soluna kitleniyor.

arduino koduyla beraber buildi + videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz kral

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt