demek çok kişi bekliyordu free olarakadam konuyu açalı 16 dk oldu. 16 dk içerisinde ban yedim diyenlerin sayısı 20 ne ara denediniz
geçen denedim bunların paylaştığı cracki adam yerine adamın sağ üstüne falan kitleniyorNasıl kullanılacağını anlatan bir yazı yazın. Mümkünse, sadece lisans bölümünü atladığınız bir video çekin. Konuya onay verilsin.
geçen denedim bunların paylaştığı cracki adam yerine adamın sağ üstüne falan kitleniyor
awayla hiç bir alakam yoktur. Sadece paylaşılan cracki denedim geçen exe ile paylaşılmıştı ve adamın sağına soluna sıkıyordu paylaşıcaklarsa eğer ki adam gibi arduino koduyla birlikte paylaşsınlar.awayın fake kullanıcıları gelmıs yıne
Senden birşey rica edicem bu konunun adını rica etsem source olarak paylaşırmısın ustam ardından gelen konu direk Crâck konusu gelsin bu source u zaten buildli halini atim direk birazdan videosuylaNasıl kullanılacağını anlatan bir yazı yazın. Mümkünse, sadece lisans bölümünü atladığınız bir video çekin. Konuya onay verilsin.
tekrardan söyliyorum buildli halini paylaşıcaksan yanında arduino kodunuda paylaş çünkü o kodu arduinoya yüklemeden adamın sağına soluna kitleniyor.Senden birşey rica edicem bu konunun adını rica etsem source olarak paylaşırmısın ustam ardından gelen konu direk Crâck konusu gelsin bu source u zaten buildli halini atim direk birazdan videosuyla
arduino koduyla beraber buildi + videosunu sabırsızlıkla bekliyoruz kralSenden birşey rica edicem bu konunun adını rica etsem source olarak paylaşırmısın ustam ardından gelen konu direk Crâck konusu gelsin bu source u zaten buildli halini atim direk birazdan videosuyla