cesurkirpi
Gold Üye
ohoh evey eyimbot
ohoh evey eyimbot
Öyle de denedim değişen bir şey olmadı.hocam hold dadır sizden ricam LMB tuşuna basılı tutun kitleneceğinizde
tuhaf hocam daha sabah denedim çalışıyordu bu sabah bidaha denim hadi çöpü dışarı atarken aklıma gelir umarım ozaman girerim bi bakarımÖyle de denedim değişen bir şey olmadı.
dostum arduino leonardo r3 bağlı ama java dosyasını açıp kullanıcı adı şifre girdiğimde direk cheatglobal sitesine yönlendiriyor.tuhaf hocam daha sabah denedim çalışıyordu bu sabah bidaha denim hadi çöpü dışarı atarken aklıma gelir umarım ozaman girerim bi bakarım
hile aktif edilfi diye ingilizce ses gelicek kurulumu yaptınızmı sadece evet diyeceksiniz kurulum başlicak sonrasında bi valo gir lmb tuşuna bas çalışmazsa pc resle gel aç bidaha yükleme olmaz gir oyuna lmb tuşuna basılı tut düşman rengini mor yap tamam oldu bittidostum arduino leonardo r3 bağlı ama java dosyasını açıp kullanıcı adı şifre girdiğimde direk cheatglobal sitesine yönlendiriyor.
oldu teşekkürlerhile aktif edilfi diye ingilizce ses gelicek kurulumu yaptınızmı sadece evet diyeceksiniz kurulum başlicak sonrasında bi valo gir lmb tuşuna bas çalışmazsa pc resle gel aç bidaha yükleme olmaz gir oyuna lmb tuşuna basılı tut düşman rengini mor yap tamam oldu bitti
Rica ederim iyi forumlar konuyu yarın güncelleyeceğim hix ardunio bot kullanmayanlar olmuş detaylı olsunoldu teşekkürler
birileri yediremeyip github hesabını banlatmış yine koysak yine yapıcaklar bu yüzden source build bu şekilde engellenicekI can tell this post was another waste of time.
Impossible to compile and when you open the java executable it just goes to the login screen and makes me uninstall and install Arduino IDE, it is always the same.
I don't know what account you are talking about, I will leave the post as it is, I already said that I find it uninteresting and the compiled source will only bring bans. good luck.birileri yediremeyip github hesabını banlatmış yine koysak yine yapıcaklar bu yüzden source build bu şekilde engellenicek
build olayına gelirsek hilenin arayüzü bile yok görev yöneticisinddn java çalışıyormu kontrol edin oyuna girin tam ekran yapın düşman vurgu rengini mor yapın ve size en son kalan görev LMB tuşuna basılı tutmaktır (hold modda )