Away Cheats Source | Latest version | DeObfuscated & UnPacked

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben şimdi bunu derleyip haftalık 200₺ - aylık 500₺ ve 3 aylık 750₺'ye satmaz mıyım heaaa ?
yanına bide enayiware diye site açarım ohh enayiler toplaşır....

bkz:

NOT: awaycheat kullanan birisi olarak yazıyorum, kalite ve hizmeti 10 numara. ayrıca yeni bir loader'e sahip ve paster değildir %100 kefilim. saygılar.

sourceden bahsediyosan kalite kelimesinin k si yer almaz :D
source seninle %90 aynı sallama işlerini geç önce daha sonra da mesaj attırdığın hesaplar bari 50 mesaj falan olsun da düzgün prim kas bu ne 1-2 mesajlı hesaplar

source seninle %90 aynı sallama işlerini geç önce daha sonra da mesaj attırdığın hesaplar bari 50 mesaj falan olsun da düzgün prim kas bu ne 1-2 mesajlı hesaplar
elinde bi kanıt varsa ortaya sun naitzin yaptığı 2 yıllık hilenin sourcesine sıkışıp kalmadım senin gibi :D:D:D:D
NOT: awaycheat kullanan birisi olarak yazıyorum, kalite ve hizmeti 10 numara. ayrıca yeni bir loader'e sahip ve paster değildir %100 kefilim. saygılar.
tabi canım yeni sürümü de elime geçsin sonra konuşursun

birader doğruya doğru yanlışa yanlış kendin yapmadın bunu parayla yaptırdın. başkasının sikiyle gerdeğe girilmez.
parayla yaptırmadım awaycheats ile düşman olan bi arkadaş benim paylaşmamı istedi, bende paylaştım :D

geçen hafta json sistemi yapmışlardı config için source baktım oda var baya güncel source yararlanabilir anlayanlar için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt