Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
avois.xyz 'den aldığım perm spoof hakkında görüşlerim:
Bu arkadaşları forumdaki bir öneriyle keşfettim "Güvenilir mi?" diye konu açtığımda olumsuz konuşanlar da oldu ama ben "500 TL'den ne olacak" deyip şansımı denedim. İyi ki de almışım, ürünleri driverless olduğu için piyasadaki o 1-2 günde patlayan tırt spooflar gibi değil. Benim tavsiyem siteden direkt almak yerine Discord'larına gidip ticket açmanız, iletişimleri çok iyi. Gece 23:30 - 00:00 sularında bile kurulum için her türlü desteği verdiler; hatta bu işlerden anlamıyorsanız telefondan kamera açtırıp adım adım yaptırıyorlar. Benim anakart Asrock olduğu için biraz uğraştırdı, kamera açarak hallettik. Spoof RAID ile atılıyor bu arada, bilginiz olsun. Şu an oyundayım ve herhangi bir delay banı yemedm, adamlar harbiden ürünün arkasında duruyor ve yarım yamalak iş yapmıyorlar bence kesinlikle alınır.
Kısacası:: güvenilir bir yer, paranız çöp olmaz. Adamlar ürününün arkasında ve çalışmayan, yarım yamalak şeyleri satmıyorlar, bizzat test ettim. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Konu yanlış yerdeyse değiştirebilirsinizzz