Çalışıyor AVM'lerdeki Oyuncak Makinesi Bugu (Oyuncak Çekme Bugu)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidip özür dile tekrar barış olacak gibiyse dene tekrardan ben 3 gün ugraştım kendisi kabul etmedi ben de kendi yoluma gitmeyi tercih ettim :crycat:
Bu kadar yıkık olmayın dostlarım. Bırakın kızlar, arkadaşlarına sizin için böyle şeyler söylesin. Bırakın onlar köleniz olsun, siz onların değil. Bir kıza hayatınızın merkezi oymuş gibi hissettirirseniz kıçınıza tekmeyi yemeniz de uzun sürmeyecektir. İlgisiz davranın, peşinizden koşturun, her dediğine evet demeyin.

Manitayla gidip denemelik konu olmuş :D

Deneyelim de umarım detected değildir kaç maç sonra ban atar. .D

Bu kadar yıkık olmayın dostlarım. Bırakın kızlar, arkadaşlarına sizin için böyle şeyler söylesin. Bırakın onlar köleniz olsun, siz onların değil. Bir kıza hayatınızın merkezi oymuş gibi hissettirirseniz kıçınıza tekmeyi yemeniz de uzun sürmeyecektir. İlgisiz davranın, peşinizden koşturun, her dediğine evet demeyin.
Benim hatam yüzünden ayrıldık bir kıza köle gibi hissettirmemek lazım tam tersi onu el üstünde tutmanız lazım bu malum şahsın dedigini yapmayın kaybedersiniz ilk başlarda böyle keyifli gelir ama kızın sevgisini dibine kadar kullanmak olur ve belli bir süre sonra sogur :catscream:

Selam kızlar, avmdeki makineden oyuncak çekme bugunu anlatıyorum şimdi sizlere, bizzat denedik işe yarıyor
sevgiliniz falan varsa avm gittiğinizde bu bug'u deneyebilir ve oyuncak makinesinden oyuncağı %100 alabilirsiniz
Böylelikle eğer sevgiliniz varsa yengemizi eritip düşürebilir ve romantik olabilirsiniz xD

Yazılı Anlatım
Kola dokunurken çok narin ve hassas olmalısınız. Bir kere dokunup hemen elinizi çekmelisiniz.
Bunu bir kaç kez sol sağ ileri şekilde yapmanız gerekiyor. Size detayları aktaracağım ama iyi uygulamalısınız.
1- Dört kez sola vurun elinizle
2- Dört kez sağa vurun elinizle
3- İki kez yukarı vurun elinizle
4- İki kez aşağık vurun elinizle
5- Sonra çekme tuşuna hemen basın.
6- Oyuncağınızı alıp yengeye veriyorsunuz ve yenge düşüyor

Videolu Kanıt (Daha Ne Olsun)

sağol kardeşim makinenin sahibi geldinde boş buldu banladı beni

Benim hatam yüzünden ayrıldık bir kıza köle gibi hissettirmemek lazım tam tersi onu el üstünde tutmanız lazım bu malum şahsın dedigini yapmayın kaybedersiniz ilk başlarda böyle keyifli gelir ama kızın sevgisini dibine kadar kullanmak olur ve belli bir süre sonra sogur :catscream:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt