- İletişim
O kafaya zamanında bizde girdik sonra adam ibanla satmaya çalışınca olayı anlayıp ihbar ettikolmayacağını biliyordum denedim sadece
O kafaya zamanında bizde girdik sonra adam ibanla satmaya çalışınca olayı anlayıp ihbar ettikolmayacağını biliyordum denedim sadece
Uzun zamandır kumar oynayan birisi olsan zaten asla bot denemezdin
bot mot işe yaramaz diye birşeymi var? herşey bir algoritma altında çalışıyor farkındaysan son ellerin tablosunu elinde tutsan bile yani bir kod yazmadan kendi tahminin yürütebilirsin kardeşim.Koddan anlamasına gerek yok. Kumarda bot mot işe yaramaz. Yani boş.
aynen gokay bos konuysa cıkabılırsın kardesımkumarda botlar bi işe yaramaz boş konu olmuş fonixzye
Algoritma daima sitenin kasasını doldurmak için çalışır. Şans diye birşey yoktur. Bot hile vs bunların hepsi işe yaramaz dolandırıcılık yöntemleri.bot mot işe yaramaz diye birşeymi var? herşey bir algoritma altında çalışıyor farkındaysan son ellerin tablosunu elinde tutsan bile yani bir kod yazmadan kendi tahminin yürütebilirsin kardeşim.
aynen gokay bos konuysa cıkabılırsın kardesım
iyi kral demekki uğraşmıyorsun fazla ne diyelim dediğinin ihtimali 50 lik bir durumsa algortımada 50 lik bir durumdur.Algoritma daima sitenin kasasını doldurmak için çalışır. Şans diye birşey yoktur. Bot hile vs bunların hepsi işe yaramaz dolandırıcılık yöntemleri.
iyi kral demekki uğraşmıyorsun fazla ne diyelim dediğinin ihtimali 50 lik bir durumsa algortımada 50 lik bir durumdur.
videolar benim dostum yazılımda halen elimde mevcut sen gercekten olayın farkında degılsınYa sen bu videolara inanıyor musun gerçekten SAFHJgSDAJHGASFJHGDSAJHGASF
Tamam kanka sen bi 1m çek bir siteden de hepimiz inanalımvideolar benim dostum yazılımda halen elimde mevcut sen gercekten olayın farkında degılsın
neyse dostum senınle sohbetım bos gecıcek sen paranı tekrar bırıktır de rolunu gerı alTamam kanka sen bi 1m çek bir siteden de hepimiz inanalım