yektaxx
Uzman Üye
- İletişim
yok la en son 3 ay önce yedim şuan yine geldi mesela saatte 1 kapıyı tıklatıyo
cok ossuruyorsun sızın evde fazla kurufasulye yapılıyor galıba
yok la en son 3 ay önce yedim şuan yine geldi mesela saatte 1 kapıyı tıklatıyo
cok ossuruyorsun sızın evde fazla kurufasulye yapılıyor galıba
13 yas espirilerini al ve git.yok la en son 3 ay önce yedim şuan yine geldi mesela saatte 1 kapıyı tıklatıyo
"Happy'deki ben değilim" lgsye çalış annen kızar bilgisayarını alır bakBeyler bir süre olmayabilirim piyasada valla lgs ye çalışcam aq bizim gizlimiz saklımız yok bahaneye gerek yok.
Gitmeden son bişe saliyim dedim kendi java projemden AutoPlayer.
Oyunu otomatik oynar.
hala geliştirilebilicek yanları var.
İsteyen kullansın
Öncelikle Buildlemeye üşenenler için:
Jar:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DLL:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
jar ı temp e Packets klasörü oluşturup içine koyun ve dll i injectleyin.
evet bu arada moon un jar load uğraşamadım kendim yapmaya aşırı üşendim
Yapamazsın zaten, istersen sana chatgpt üyeliği hediye edeyim 3.5'la tam yapamazsınkanka sakat mısın ben buraya modül attım hile atmadım o jarı örnek olsun diye attım buildlemeye üşenenler için.
cheatglobale autoplayer atmak için sıfırdan java hile yapıcak halim yok kusura bakma
arıyorum babanı brawl starsa fazladan taş çekmişsin"Happy'deki ben değilim" lgsye çalış annen kızar bilgisayarını alır bak
Yapamazsın zaten, istersen sana chatgpt üyeliği hediye edeyim 3.5'la tam yapamazsın
Deneyebilirsin.arıyorum babanı brawl starsa fazladan taş çekmişsin
14luk Eymen adını ogrenmek istiyorDeneyebilirsin.
14lük Eymenin evine ücretsiz panel kullandığı için tebligat geldi ve cocuk subeye götürüldü14luk Eymen adını ogrenmek istiyor
14luk Eymen yasadigin yeri öğrenmek istiyor
14lük Eymenin evine ücretsiz panel kullandığı için tebligat geldi ve cocuk subeye götürüldü
5 satırlık kod için 10 saat uğraştıysan intihar falan et küp oyuntamam kanka en iyisi sizsiniz aynen kanka gpt falan anlarısn ya. gpt ye yaptırırsın. bu gün 10 küsür saat uğraştım sabah 8 de yattım bu + ghost teleporter geçirmek için javaya. ama gpt falan yapılır falan gereksiz anlarsın ya
niye yaptığımı da bilsem zaten aq kare kare oyuna canım sıkıldı yapim dedim