AuraFN Private Fortnite Cheat Crâcked by Kayra1337

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bro dürüst oliyim hevesin kırılmasın sen birşey değilsin konu tasarımın çalıntı konuştuğun cümleler çalıntı özendiğin kişiler belli etkileşim falan deme kendini kendi gözünde bu kadar yüceltmeki ileride gerçek seni gördüğünde psikolojin bozulmasın uzun lafın kısası sen 2-3 ay önce ortaya çıkmış discord çocuğusun başka birşey değilsin kasma bu kadar önüne gelen her basit dosyayı paylaşıyosun düzgün bi valorant cracki paylaşsana bu kadar bilgiliysen valorant devleri kalınmı geldi?
hakarette edemıcem sımdı sana harbiden yazık bu kafana,bu kadar fazla ayrıntılı dusunme zihinsel engellı olursun mazallah.noldu sana fortnite devleri falanda agır geldı sanırsam bakıyorum konu falan acmıyorsun

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bro dürüst oliyim hevesin kırılmasın sen birşey değilsin konu tasarımın çalıntı konuştuğun cümleler çalıntı özendiğin kişiler belli etkileşim falan deme kendini kendi gözünde bu kadar yüceltmeki ileride gerçek seni gördüğünde psikolojin bozulmasın uzun lafın kısası sen 2-3 ay önce ortaya çıkmış discord çocuğusun başka birşey değilsin kasma bu kadar önüne gelen her basit dosyayı paylaşıyosun düzgün bi valorant cracki paylaşsana bu kadar bilgiliysen valorant devleri kalınmı geldi?
hangi cümlem çalıntı veya özenti tek bir örnek göster susucam haklısın dicem zaten ne valorant devinden bahsediyorsun duzgun urun satan 2-3 dev var zaten :D hadi pasam git ban yiyince kuyruk acından yeni hesap aç milletin anasına bacısına söv. ana hesabıyla gelecek cesareti olmayan nonamenin tekisin

bırakın bu lafları allah aşkına şu çocuğa prim vermeyin gerçi prim veren çok kişide yok 10 15 kişi dışında tanıyanda yokta bu çocuğa şuan iyilik değil kötülük yapıyosunuz yapmayın etmeyin
önce main le gel ciddiye alamıyom seni

konuşma tarzından belli herşey yok işte evladım siz kimsiniz şusunuz busunuz bunlar hep diğer reverserlerin kullandığı kelimeler bi özgün ol bak 15-17 yaş aralığında bi kardeşsin özendiğin adamlar sen daha 10 yaşındayken bu piyasadaydı yapma etme kendini birşeyler sanma kimse umursamıyor anlasana şunu

niye sen paylaştın kanka sana loaderi atan kişiye paylaştırtsaydın hani prim değil ya derdin üç kağıtçı herif seni xd
kıran benim adama niye paylaştırayım aptal mısın

bırakın bu lafları allah aşkına şu çocuğa prim vermeyin gerçi prim veren çok kişide yok 10 15 kişi dışında tanıyanda yokta bu çocuğa şuan iyilik değil kötülük yapıyosunuz yapmayın etmeyin
15k kişilik toplulukta satılan ürünü kırıp pub etmişim tanınmışım korkak gibi yan hesabından sallamaya devam edebilirsin

kıran benim adama niye paylaştırayım aptal mısın

15k kişilik toplulukta satılan ürünü kırıp pub etmişim tanınmışım korkak gibi yan hesabından sallamaya devam edebilirsin
😂 ya dostum bırak allah aşkına sen kimsin kim tanıyo seni 15k kişilik topluluk diyor tamam kanka tanınıyorsun evet en iyisisin hadi devam et eline gelen herşeyi paylaşmaya sensinn bu lafından sonra bıraktım umursamayı seni hakediyorsun sen yere çakılmayı bak dalgana hiçbi konunda tutmuyor tutmicakta o adamlar gibi asla olamicaksın unut bunu

😂 ya dostum bırak allah aşkına sen kimsin kim tanıyo seni 15k kişilik topluluk diyor tamam kanka tanınıyorsun evet en iyisisin hadi devam et eline gelen herşeyi paylaşmaya sensinn bu lafından sonra bıraktım umursamayı seni hakediyorsun sen yere çakılmayı bak dalgana hiçbi konunda tutmuyor tutmicakta o adamlar gibi asla olamicaksın unut bunu
sen umursasan ne değişecek hayatımda ilgi manyağı mısın nesin çözemedim

sen umursasan ne değişecek hayatımda ilgi manyağı mısın nesin çözemedim
vizyonsuzluk = eline gelen her basit dosyayı paylaşacak kadar değerli görüp paylaşıp ilgi ve ego kasmaya çalışmak vasıfın yok birşeyin yok diğerlerine özeniyosan bari adamların paylaştığı içeriklere aldığı etkileşimlere bakta ona göre davran eline gelen basit herşeyi paylaşıp ilgi kasmaya çalışma :D

Konuya bak 25 görüntüleniyo left r7flex lolshan cwubs waryin felan bi konu açıyodu en az 100-120 görüntülenme tüm forum konuya toplanıyodu :D

vizyonsuzluk = eline gelen her basit dosyayı paylaşacak kadar değerli görüp paylaşıp ilgi ve ego kasmaya çalışmak vasıfın yok birşeyin yok diğerlerine özeniyosan bari adamların paylaştığı içeriklere aldığı etkileşimlere bakta ona göre davran eline gelen basit herşeyi paylaşıp ilgi kasmaya çalışma :D
senin vasıfın ne acaba yan hesaptan gelmişşin yazıyon ana hesabınla gelde vasıfını görek

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt