lewxesloxy
Gold Üye
lewxes_loxy_ dc adresim bu eklermisin ileteyimSattığı ürünlerin loader'lerini ilet
lewxes_loxy_ dc adresim bu eklermisin ileteyimSattığı ürünlerin loader'lerini ilet
kral discord adresine girilmiyor sebebi nedirReseller aldığımız ürün UNK Değildi ondan dolayı tercih ettik. Etmez olaydık.
türkiyede vpn kullanılıyor erişim engeli nedeniyle kimse giremiyorkral discord adresine girilmiyor sebebi nedir
Teşekkürler, Varolun.sizi bilen biliyor üstad
bunlar birisinin serverini patlatıp name olan 3-5 gerizekalı değil mi? ilgi vermeseydin keşke kralHerkese Selamlar Bir Süredir Unk Sonrası AuraDev Yani Ceyline ait bir sunucudan (BÜYÜK BİR HATA YAPARAK) Reseller almaya karar verdik.
Bize Spoofer Ürünü Sağladı ve müşterilerinin banını kaldırdığını sorunsuz kullanabileceğimizi söyledi.
Bunun üzerine biz de resel aldık ve denedik.
Müşterilerimize satmaya ve yardımcı olmaya başladık ama bu süreçte asla ceylinden yani (AURADEV) bir destek göremedik. Parasını yolladığımız keylerin bize teslim süresi 3-4 saati hatta 2 günü bulan bir key bekleme sürecimiz bile bulunuyordu ve açıklaması da şu şekildeydi.
(Dışarıdayım kanka gelince atıcam)
Her neyse gel zaman git zaman spoofer çalışmadığı için insanlarla sorun yaşadık ve bizim firmamız unknin exit sc4m atmasına rağmen lifetime müşterilerine para iadesi yapmış bir firmadır bizi tanıyan tanır.
CEYLİNDEN BİR PARA İADESİ ALMAMAMIZA RAĞMEN YİNE ZARARA GİRDİK VE YETER Kİ İNSANLAR MAĞDUR OLMASIN DİYİP İADELERİ YAPTIK.
Aynı şekilde 3 gündür ceylinlerin peşinden sunucumun admini ve ben iade için koşturuyoruz. Koşturuyorduk
Ki biz müşteri değiliz bakın KALİTESİZ BİR SUNUCUNUN SÖZDE Reselleriyiz. Bu insan üzerinden insanlara hizmet vermeye çalışıyoruz.
Modumun onlardan destek beklemesi.
Bu gün artık sinir küpüne dönüp ticket açıp benim destek beklemem
TEKRAR SÖYLÜYORUM 1500-2000 LİRA İADE BİZE KOYMAZ BİZ sc4m YEDİĞİMİZ UNK LİFETİME ÜRÜNLERİNİN İADESİNİ VERMİŞ İNSANLARIZ,
FAKAT BU TÜR İNSANLAR BU PİYASADA BARINMASIN İSTİYORUZ.
ÇÜNKÜ HER BİR İNSANDA OLUŞAN GÜVEN KIRIKLIĞI BİZİM DE SATIŞLARIMIZI ETKİLİYOR.
KARAR SİZİN
İNTERNET SİTELERİ
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yaptık bir hata..bunlar birisinin serverini patlatıp name olan 3-5 gerizekalı değil mi? ilgi vermeseydin keşke kral