bakın bu arkadaş bizden aylar önce macro satın almış... ve sonrasında discord'da aramıza girmiş samimi olmuş günlerce biz aimbot' ile oynarken bizi izlemiş ve bize yalvarmışş... bana aimbot atın diye... sonrasında bizde insanlanlıgına güvenip kendisine bedava aimbot atmışız... utanmadan gelip burada konu açıyor...
adminlere bizim ödeme sistemimizin kullanıcı adı ve şifresini paylaşıyorum bu arkadaş'ta bizden macro dışında tek bir ödeme alınmadı adminler girip bakabilir... tüm aimbot vs ücretsiz tarafına iletildiği halde yüzssüz gibi burada böyle konular açıyor... ayrıca macroyu eylül ayından beri sorunsuz kullanıyor userlerimiz.... bu arkadaş hakkında yalan info vermekten ban istiyorum. bu cevabın altına tüm konusmaları ss lerini atacagım bircogunu silmiş beyimiz ama ..
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
burada 59 liralık çek koçum dedim ama kendisinden sonra böyle birşey başıma geleceği için çekmesini istemedim.... ödeme sistemimize adminler girerse erdi ağar kişisinden bir ödeme yoktur....
madem erkeksin... böyle bir konu açabiliyorsun gel cheatglobal adminleriyle birlikte ben ve enaz +30 kullanıcım ile birlikte bir discord'a girelim orada göster neresinin sorunlu calısıtıgnı neresinin sorunsuz calısıtıgın
son olarak bu olaydan 20 dakika öncesinde bu arkadaş bizim discord'umuza geldi ve burada birsürü abi ile birlikte . bir odaya katıldı odada kendisinin dolandırıcıı oldugunu şerefsiz adi oldugunu belirttim... ve macro hesaplarını kullanıma kapattım... kimsenin hakkkında gözüm yoktur. bir kişi çıkıp derse kanıtlarsa hasan sen benim hakkıma girdin. hemen o an ne gideri varsa karşılarım ama inanın böyle miğde bulandırıcı konular çok zoruma gidiyor. bu arkadaşın tüm bilgileri elimde.... çok yakında neler yaşayacagını kendisi görecek.