ATCx Dolandırıcısı Hakkında - Valorant Aimbot Satan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erman35

Gold Üye
ARKADAŞLAR SELAMIN ALEYKÜM DİSCORD'DA VE KENDİNE SİTE AÇIP MİLLETİ DOLANDIRIP KEKLEYEN DOLANDIRICI BİR KİŞİLİK BIRAKIYORUM BURAYA ÖNCELİKLE ÇAKMA Bİ MACRO İLE 100 TL PARA ALAN HERGÜN MACRONUN AYARLARININ BOZULMASI VE HER DEFASINDA ÜYELERİN ŞİKAYETİ ÜZERİNE İLGİLENMEYİŞİ DAHA SONRADAN MİLLETDEN ALDIĞI DOLANDIRIP AİMBOT SATIYORUM DİYE SATTIĞI AİMBOTU DAHA FAZLA İNSAN KANMASIN DİYE PAYLAŞIP SÖYLÜYORUM SİZLERE BU VE BUNUN GİBİ DÜZENBAZ DOLANDIRICILARA İTİBAR ETMEYİN.

DOLANDIRICININ CG'DEKİ NİCKİ : ATCx
MAKRO İLE MİLLETİ KEKLEDİĞİ 1 GÜN ÇALIŞIP 10 GÜN ÇALIŞMAYAN YAZILIMI :
DOLANDIRICININ DİSCORD ADRESİ : ATC#7416
MİLLETİ KEKLEYİP SATTIĞI AİMBOT LİNKİDE BURDA :

Zamanında kecon reis lakaplı 😄 bizim bi eski forumdan di kendisi kimse güvenmiyordu normaldir bu dediklerine inanırım kendisini biliyorum cok eskiden beri eski forumdan Adı Hasan namı değer keconreis

ADI HASAN KARDEŞİM AYNEN KECON LAKABI CUK OTURMUŞ BU ARADA MİLLETİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR HERKES 100 TL VERİYOR MAKROYA BİR DE DİYOR Kİ Bİ 100 TL DAHA VERİN AİMBOTDA VEREYİM ÜSTÜNE FALAN MİLLETİ NASIL KAZIKLIYOR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPABİLECEN Bİ HERİF.

ADI HASAN KARDEŞİM AYNEN KECON LAKABI CUK OTURMUŞ BU ARADA MİLLETİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYOR HERKES 100 TL VERİYOR MAKROYA BİR DE DİYOR Kİ Bİ 100 TL DAHA VERİN AİMBOTDA VEREYİM ÜSTÜNE FALAN MİLLETİ NASIL KAZIKLIYOR PARA İÇİN HERŞEYİ YAPABİLECEN Bİ HERİF.
Gerçek sitesi var mı acaba

Programlama bilgisi 0 copy pasteci kendisi biz koxp yaparken de paylaştığımız sourceleri edit edip baska yerlerde paylasirdi

Gerçek sitesi var mı acaba

Programlama bilgisi 0 copy pasteci kendisi biz koxp yaparken de paylaştığımız sourceleri edit edip baska yerlerde paylasir
Programlama bilgisi 0 copy pasteci kendisi biz koxp yaparken de paylaştığımız sourceleri edit edip baska yerlerde paylasirdi
İNŞALLAH BAŞKA İNSANLARDA KANMAZ DERS OLUR BU YAPTIĞINA KUL HAKKI YEMEK KÖTÜ BİRŞEY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt