Çözüldü ATC macro yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

p4rzival

Gold Üye
valorant ta bu macro hilesini indirdim ama programı açtığım anda mouse un sol click tuşunu ben tıklamasam bile art arda taklanmış gibi algılıyo. mesela op veya sherrifle bi adam gördüm diyelim ben hiçbir tuşa basmasam bile art arda ateş etmeye başlıyo bunun bi ayarı yok mu

valorant ta bu macro hilesini indirdim ama programı açtığım anda mouse un sol click tuşunu ben tıklamasam bile art arda taklanmış gibi algılıyo. mesela op veya sherrifle bi adam gördüm diyelim ben hiçbir tuşa basmasam bile art arda ateş etmeye başlıyo bunun bi ayarı yok mu
sol alt tuışun basılı kalmış olabilir çünkü alt tuşu ile aktifleşiyor bide capslock ve numlock açık ve kapalıyken dene poligonda çözersin 2 sinden biri olduğuna eminim çünkü aynı sorunu bende yaşadım deneyerek çözdüm.

sol alt tuışun basılı kalmış olabilir çünkü alt tuşu ile aktifleşiyor bide capslock ve numlock açık ve kapalıyken dene poligonda çözersin 2 sinden biri olduğuna eminim çünkü aynı sorunu bende yaşadım deneyerek çözdüm.
kanka alt tuşu basılı değil capslock açık kapalı denedim değişme yok klavye %60 klavyue olduğu için numlock yok :/

ve benim pc de pencereli tam ekranda ekran donuyo o yüzden sadece pencerelide 1600x900 oynuyom ondan olabilir mi

bu bendede oluyor aç kapa yapıyorum kendine geliyor bulmadım sebebini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt