NeganW
Uzman Üye
bilinen kadarıyla yokbende asus kullanuyorum, kapsül korumasını kaldırmanın başka yolu var mı?
bilinen kadarıyla yokbende asus kullanuyorum, kapsül korumasını kaldırmanın başka yolu var mı?
Demek sende tokatlamaya basladın. Daha gecen yardim dileniyordunarkadaşlar val 152 ve val 5 hatası alıyordum 2 gündür bir sürü şey deniyorum yapıyorum ve bugün denediğim şeylerden bir tanesi çalıştı çok basit bir yöntem banı olan banını açmak isteyen herkes discorddan eklesin yardımcı olurum.
Discord: atii#1327
Bizler degilsen bedava yapacagina konu paylas hacı mümin kardesim. Herkes faydalansın . Bunu yapamazsın cunku oyle bir sey bulamadin. Eger beni yaniltirsan paylasirsan işe de yariyorsa sana umreden hurma ve zemzem suyu getiricemtokatlamıyorum ben paralı satmayacağım bedavadan yardımcı olacağım ben sizler değilim
dostum konu açamıyorum biliyor musun ya fazla yorum yapmamışımBizler degilsen bedava yapacagina konu paylas hacı mümin kardesim. Herkes faydalansın . Bunu yapamazsın cunku oyle bir sey bulamadin. Eger beni yaniltirsan paylasirsan işe de yariyorsa sana umreden hurma ve zemzem suyu getiricem
Ya tabi hocam @Greenclawz ne diyorsun bu işe halis mi bu bulmus cozumunu basimiza yazilimci kesilecek spooferim var 150 dollllır dkfkfkgkdostum konu açamıyorum biliyor musun ya fazla yorum yapmamışım
ve ayriyeten işe yaramasa şu an banımı nasıl açtım oynuyorum? 2 gün önce spoofer arayan birisiydim 2 gündür denemediğim şey kalmadı 20 den fazla format attım her şeyi denedim en son denediğim şeyde çalıştı diyorum
muhattap olmasana benimleezik ucube
zaten adamın kendisi bana dedi raid yap dedi yaptım ve açıldı val 5 hatası alıyorum dedimYa tabi hocam @Greenclawz ne diyorsun bu işe halis mi bu bulmus cozumunu basimiza yazilimci kesilecek spooferim var 150 dollllır dkfkfkgk
Arkadaşın banını ben kaldırdım fakat ücretli mi ücretsiz mi yapar hiç bir fikrim yok.Ya tabi hocam @Greenclawz ne diyorsun bu işe halis mi bu bulmus cozumunu basimiza yazilimci kesilecek spooferim var 150 dollllır dkfkfkgk
Arkadaşın banını ben kaldırdım fakat ücretli mi ücretsiz mi yapar hiç bir fikrim yok.
E o zaman süper hocam. Niye özele cagiriyorsun ki de gitsin dkfkfkgkzaten adamın kendisi bana dedi raid yap dedi yaptım ve açıldı val 5 hatası alıyorum dedim