"ASUS" anakartlarda "VALORANT HWID BAN KALDIRMAK" için seri numarası değiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dikkat edin bios dosyasını editlerken küçük hatada anakartınız çöp olabilir.

Seri numarası değişmesine rağmen maalesef poligonda tekrar ban yedim denemenizi yine de tavsiye ederim çoğu arkadaşın işine yarayacaktır

Seri numarası değişmesine rağmen maalesef poligonda tekrar ban yedim denemenizi yine de tavsiye ederim çoğu arkadaşın işine yarayacaktır
Değiştiğine eminsen , temiz format + bios güncelleme veya bi alt sürümüne düşürmeyi dene çözülecektir ben dün bu işlemi yaptım dünden beri oynuyorum ve hala sorunsuz tabi ban yicek miyim bilmiyorum ama şuanlık bi sorun yok gibi.

Değiştiğine eminsen , temiz format + bios güncelleme veya bi alt sürümüne düşürmeyi dene çözülecektir ben dün bu işlemi yaptım dünden beri oynuyorum ve hala sorunsuz tabi ban yicek miyim bilmiyorum ama şuanlık bi sorun yok gibi.
Şuan bu seri numarası ile ban yedim bir şey farketmeyecek diye biliyorum bu arada bios update yapmamıştım @root modum kendisi twden bağlanıp yaptı gereği olmadığını söylemişti. Sorun bende olmuş olabilir denemenizi tavsiye ederim yine de

Öncelikle eğer anakartınıza zarar verirseniz hiçbir sorumluluk kabul etmiyoruz bunu göze alarak kalkın bu işe.

Seri numarasını ve uuidsini değiştirdiğim bilgisayarda "ASUS TUF GAMING A520M PLUS" anakart var, şu ana kadar anakartı çok eski olmadığı takdirde bu yöntemle seri numarasını değiştiremeyen az kişi gördüm yani bu yazıdan anlayacağınız üzere kesin çalışacak diye bir şey yok öyle bir şey iddia etmiyorum

Eğer etkili olursa yeni bir anakart almış gibi olacaksınız ve format ile eski seri numarasına dönüş yapamayacaksınız dolayısıyla yedek almayı unutmayın. Benim sildiğim "afuwin.rom.bak" adlı dosyayı kaybetmezseniz geri dönüş kapısı olarak kullanabilirsiniz :)

VALORANT'TA ÇALIŞIYOR vanguard yakalayamıyor fakat eğer valorantı daha önce yüklediyseniz "FORMAT" şart revo ile falan kaldırmak çözüm değil boşa sormayın formattan sonra valorantı yüklemeden uygulayın bu işlemleri eğer daha önce valorant yüklemediyseniz direk uygulayabilirsiniz.

HxD programında verileri silmeyin değiştireceğiniz veriye gelip videodaki gibi üzerine yazmanız lazım eğer sayıları ya da harfleri silip yerine yenisini yazarsanız işlem başarısız olur.

Ve evet çalıştığına dair kanıt videonun sonunda mevcut

Dosyalar :

Bazı arkadaşlar yorumları okumayı tercih etmiyor anladığım kadarıyla, çalışmama durumunda isteğe bağlı şekilde sırasıyla yapabilecekleriniz :

1-Bios güncelle ya da sürüm düşür

2-Yöntemi tekrar uygula (yöntemden kastım yukarda anlattıklarım, videoda olan)

Hata alma durumunda yapabilecekleriniz :

1-Secure boot'u kapatın.

Merhaba hocam. Ben bu yöntem ile yaklaşık 2 hafta önce banımı kaldırmıştım. Dün yani 24 Mayısta banım resmi olarak kalktı. Ne olur ne olmaz diye 1 hafta bekleyip değiştirdiğim numaraları (UUID, SSD'nin ID'si vs.) eski haline çevirmeyi düşünüyorum. Dosya yedeğim var, ayriyetten seriallarımı da not etmiştim. Sorum şu, seriallerimi eski haline çevirirsem tekrardan bir sıfırlama veya format gerekir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt