Asus anakarta spoof yaptım serialler gitti geri getirme

lKiritol

Diamond Üye
merhaba burada crackli bi spoofer vardı asus anakartım vardı spoof yapmadan önce geri yükleme oluşturmuştum ama nasıl spoofsa artık geri yüklemede olmadı asus anakart gıgabyte olarak gözüküyor dedim servise vereyim fabrika ayarlarına döndürürler bios tekrar yüklerler falan ama serviste bizi dolandırıcak anakartı ilk kurarken bi tarafa kazayla çizmiştim adamlar çizik var kullanıcı hatası diyolar 2bin tl sözde anakartın bilgileri o çizik yüzünden gitmiş ben servise verirken spoof yaptıgımı söylemedim :D adama diyorum ki abi anakart 4500tl 2bin tl sence cok degil mi garantili ürün yani sonuçta :D serialler gidince garanti puff tabi söylemedim yine ama ulan olum ya çizik için 2bin tl para istemek ne anakartın yarısı kadar para neyse gelelim asıl konuya agalar bu serialleri nasıl geri yükleriz ya bios güncellemesi yapamıyorum ya anakart gıgabyte oldu :D yardımcı olabilecek varmı

X bir ürün,marka,model farketmeksizin spoofer kullandığınızda serialleriniz kalıcı olarak değişmektedir. Geri döndürmek için yapabileceğiniz tek yol spoof işlemini yapmadan önce serial numaralarını kaydetmek. İleride geri çevirmek isterseniz amidewin veya afuwin gibi yöntemleri kullanıp manual olarak geri döndürebilirsiniz. Bu işlemler dışında geriye malesef spoofer'ın içerisinde serialleri geriye döndürme ile alakalı bir seçenek yok ise yapamazsınız.

• Beğen
Tepkiler: eac
bende aynı seyi yasadım format bios update yaptım düzelmedi hala anakartım msi gözüküyor :d

bende aynı seyi yasadım format bios update yaptım düzelmedi hala anakartım msi gözüküyor :d
Kullandığın spoofer ile alakalı ayrıca seri numaralarını eski haline getiremezsin, getirmek için spoof atmadan önceki seri numaralarını kaydetmelisin. Böylece ileride manual olarak eski seri numaralarına çevirebilirsin, başka yolu yok ancak kullandığın spoofer içerisinde seri numaraları geriye almak ile alakalı birşey olmalı. Eskiden Woofer.pro da vardı hâlâ var mı bilmiyorum gerçi.

Ya spoof öncesi seraillerinizi kaydedeceksiniz.

Ya da spoof içinde spoofu iptal et seçeneği ile eski haline dönüdürebilirsin.

Fakat free spoofta bu olduğunu sanmıyorum hocam

mantıklı çalışan bi yöntem yokmu harbiden benimde gigabyte gitti hiç oynamadığım oyunlardan banlıyım :cooldoge:

mantıklı çalışan bi yöntem yokmu harbiden benimde gigabyte gitti hiç oynamadığım oyunlardan banlıyım :cooldoge:
Böyle birşeyin yöntemi yok spoofer'ın içerisinde serialleri geri alma ile alakalı birşey yok ise spoof öncesi seriallerini kaydetmen gerekiyordu. Manual olarak elinle eski seriallerine çevirebilirdin.

X bir ürün,marka,model farketmeksizin spoofer kullandığınızda serialleriniz kalıcı olarak değişmektedir. Geri döndürmek için yapabileceğiniz tek yol spoof işlemini yapmadan önce serial numaralarını kaydetmek. İleride geri çevirmek isterseniz amidewin veya afuwin gibi yöntemleri kullanıp manual olarak geri döndürebilirsiniz. Bu işlemler dışında geriye malesef spoofer'ın içerisinde serialleri geriye döndürme ile alakalı bir seçenek yok ise yapamazsınız.
dostum afuwin için asus görmesi lazım görmedigi için olmuyor :D ama simdi servisle konustum bios yazmışlar saolsun

evet servis sorunu çözdü tekrar bios yazmış saolsunlar konu kilit

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt