Çözüldü asunex sc4m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valla bende parasinda değilim ama 300 lirayi göndersin. İşini yapmiyorsa böyle bir şey olamaz.

17 sinde halletmişiz konuyu: bugün 22 si. E ne anlam ifade etti?
öyle işte iş yapacağınız kişiyi cgde sorun tanıdıklara

3+1 ev gibi manita 2 adet doritoslu ciğköfte dürüm yada önden sarkan yaşlı teyzeyle 1 gece gecirebiliyor burda

arkadaşın yaşı küçük okuldan dolayı aktif olamıyor birisi daha konu açmıştı.
evet o şikayet konusunu ben açmıştım. arkadaş siparişi teslim etti fakar tarih geçmişti. 3 gün boyunca projeyi ertelemiştim. burada ticaret dönüyor. bir ürünün parası ödendiyse anlaşıldığı tarihte ürün teslim edilmeli.

evet o şikayet konusunu ben açmıştım. arkadaş siparişi teslim etti fakar tarih geçmişti. 3 gün boyunca projeyi ertelemiştim. burada ticaret dönüyor. bir ürünün parası ödendiyse anlaşıldığı tarihte ürün teslim edilmeli.
haci bir şey soracagım site hazır script mi veya kendin mi yaptirdin maliyeti ne kadar tuttu?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşın yaşı küçük okuldan dolayı aktif olamıyor birisi daha konu açmıştı.
şahsen benim de yaşım küçük ve henüz okul çağımdayım, hem okula gidiyorum hem işe gidiyorum. fakat elimden geleni yaparak insanlara yardımcı oluyorum ve paralarını kuruşu kuruşuna değerli hissettirmeye çalışıyorum, bence sorun yaşta değil.

şahsen benim de yaşım küçük ve henüz okul çağımdayım, hem okula gidiyorum hem işe gidiyorum. fakat elimden geleni yaparak insanlara yardımcı oluyorum ve paralarını kuruşu kuruşuna değerli hissettirmeye çalışıyorum, bence sorun yaşta değil.
birde parayi aliyor cevap vermiyor buda sorumsuzluk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt