Çözüldü asunex sc4m

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cheaterboy01

Gold Üye
Dolandiricidir asunex denılen bi kardeşimize para attık ama malesef ki para attıktan sonra dogru düzgün ulasamıyoruz :)
artık video yapmasına gerek yok editledim malesef ki yanıt gelmedigi icin.

Konuyu altta formata uygun şekilde düzenleyin.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : (Örn; @Dreamfancy)
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (Örn; dolandırıcılık, küfür)
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 08.09.2022)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dolandiricidir asunex denılen bi kardeşimize para attık ama malesef ki para attıktan sonra dogru düzgün ulasamıyoruz :)
artık video yapmasına gerek yok editledim malesef ki yanıt gelmedigi icin.

@AsunexEdit

Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : (Forumdaki mesajı veya konusunu link olarak yazın)
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ; (Elinizde screenshot, ss, video ne varsa konuya ekleyin)
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; (Buraya uzun uzun derdinizi yazın)
Gereken herşeyiyle beraber yazdım

Sürekli sc4mmer satıcılar kaynıyor bu site. Herkesi satıcı yapmayin. Genel bilgilerini almaniz lazim ki öyle satış yapsınlar. Genel bilgilerini almadan satış yaparlarsa sc4m atmalari çok basit olur

Gereken herşeyiyle beraber yazdım

Sürekli sc4mmer satıcılar kaynıyor bu site. Herkesi satıcı yapmayin. Genel bilgilerini almaniz lazim ki öyle satış yapsınlar. Genel bilgilerini almadan satış yaparlarsa sc4m atmalari çok basit olur
Konuyu attıgım formata uygun şekilde düzenlemeden konunuz degerlendirilmeyecektir iyi formlar.

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @AsunexEdit
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandiricilik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 20.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/asunex-edits-project-file-edit.56577/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller:

Şikayet açıklamasi; Bu arkadaştan video editlemesi için para attım. Video 1 gün içerisinde tamamlamasini rica ettim. Oda 2 gün dedi. Tamam dedim 2 gün bekledim. Hiç bir sonuç yok. 3 gün daha bekledim hiç bir cevap yok. Parayi aldi sc4m attı kaçtı olay budur. Ve mağdur oldum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @AsunexEdit
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Dolandiricilik
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 20.11.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/asunex-edits-project-file-edit.56577/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller:

Şikayet açıklamasi; Bu arkadaştan video editlemesi için para attım. Video 1 gün içerisinde tamamlamasini rica ettim. Oda 2 gün dedi. Tamam dedim 2 gün bekledim. Hiç bir sonuç yok. 3 gün daha bekledim hiç bir cevap yok. Parayi aldi sc4m attı kaçtı olay budur. Ve mağdur oldum
şurda düzenle yazar oraya tıkla oraya yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt