AsunexEdit
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sağol hocam sana datamam oyle olsun ii forumlar
sağol hocam sana datamam oyle olsun ii forumlar
son valorant editin benimkinden 1 yıl daha yakın tarihte kankatürkiyede artık valo editi yapan editorum demesin. boş boş ne bulursanız ekliyorsunuz.
ben artık valorant editi mi yapıyorum süper zeka arkadaşımson valorant editin benimkinden 1 yıl daha yakın tarihte kanka
kankacım bakarsan son editim 2 yıl önce ve senin de konunda valorant editi var hani söylediğine göre benden bir farkın olmuyorben artık valorant editi mi yapıyorum süper zeka arkadaşım
asunexxldiscord eklermisn knk
en azından son yaptığım valo editleri shakedan oluşmuyor.kankacım bakarsan son editim 2 yıl önce ve senin de konunda valorant editi var hani söylediğine göre benden bir farkın olmuyor
kanka gercekten valo editlerinin iyi oldugunu mu dusunuyosun ya senen azından son yaptığım valo editleri shakedan oluşmuyor.
valo editi genel olarak iyi olmadığı için bıraktım. şuanki bilgilerimle yaparsam ya 3d bir edit yaparım ya da fragmovie tarzı shake abartılı olmayan çok fazla efekt olmayan bir edit yaparımkanka gercekten valo editlerinin iyi oldugunu mu dusunuyosun ya sen