Asrock hwid ban

disk banının ne zaman atıldığını kestiremedim ayrıca bu dedect ürünle değil bazı durumlarda toplu banwaveler oluyor a hilesi b hilesi toplu banlanıyor ayrıca asusada kolay kaldırılıyor demessin :D
Hocam asus ile diğer anakartlarin tek farkı amidewin yerine afuwin yapılıyor olması onun dışında pek bir fark yok ben kendi banımi manuel method ile kaldırıyorum ve gigabyte msi asrock biostar diğer anakartlardan farklı asusta yaptığım ekstra işlem sadece afuwin

disk banının ne zaman atıldığını kestiremedim ayrıca bu dedect ürünle değil bazı durumlarda toplu banwaveler oluyor a hilesi b hilesi toplu banlanıyor ayrıca asusada kolay kaldırılıyor demessin :D
Yok beeğ asus amdde kafa rahat artık kolay geliyor ama genel olarak zor doğru diyon o kadar sorunlu insanlar geliyor ki çocuk format ne falan diyor zaten ondan dolayı dediğini de anlayabiliyorum
recep baltaşa döndüm aq qwopgşkgşkqlşfkqlşfş

hocam anakartımın raid destekleyip desteklemediğne nerden bakıcam
Anakartinin kendi sitesine girip driver kismina bakabilirsin orada raid ile alakalı bir şey görürsen raid destekliyordur veya direk anakartinin biosuna girip raid mode var mı ona bakabilirsin ya da kendi anakartinin makalesini okuyarak öğrenebilirsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt