umarım kalkar bunu yapıncabios update win 10 un eski sürümlerine format + githubdan rastgele spoofer monotone de olabilir
asrocklarda herhangibir kilit durumu yok raid atıp klasik amidewin + mac yaparsan banın açılacaktıranakartım asrock şu anda val 5 i engelleyen bir method varmı
Ana cihazlarımda AMD + ''Asrock hdv r4.0'' kullanıyorum bende ulaşabilirsin eğer başaramazsan.anakartım asrock şu anda val 5 i engelleyen bir method varmı
Msı b450m a pro max anakarta nasıl bir işlem izlemeliyim hocam bilginiz varmı biosupdown+raid+format+amidewin+ethernet usb ile mac değişiyor ama 4 gün sonra tekrar val5 alıyorum neyi yanlış yapıyorum bilginiz varmıasrocklarda herhangibir kilit durumu yok raid atıp klasik amidewin + mac yaparsan banın açılacaktır
bazı banwavelerde özellikle diske ban durumu oluyor kendim tecrübe ettimAna cihazlarımda AMD + ''Asrock hdv r4.0'' kullanıyorum bende ulaşabilirsin eğer başaramazsan.
Varsayımlara dayanmayarak yardımcı olmaya çalışırız
Not ; Raid atmana gerek yok bu tarz anakartlarda yaptığın işleme göre değişir yine bilgin olsun ,kolay gelsin ustam.
banwave genel olarak detected ürün adlandırması aslında seninde bildiğin gibi ve genel olarak diske atmıyorbazı banwavelerde özellikle diske ban durumu oluyor kendim tecrübe ettim
disk banının ne zaman atıldığını kestiremedim ayrıca bu dedect ürünle değil bazı durumlarda toplu banwaveler oluyor a hilesi b hilesi toplu banlanıyor ayrıca asusada kolay kaldırılıyor demessinbanwave genel olarak detected ürün adlandırması aslında seninde bildiğin gibi ve genel olarak diske atmıyor
haklısın fakat yinede temiz işlem yapıp önlem almakta fayda oluyor.. o durumlarda da maksat sonradan kafa yorulmasın
3,5,10'dan fazla kaldırmışımdır bu anakart modellerinde maalesef asrock,asus amd,giga,biostar vs bana göre en kolayları ondan rahat konuştum biraz sanırsam