Askerlik

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kasirer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kasirer

Platinum Üye
İletişim
LOJİSTİK GN.MD.LÜĞÜ ANKARA İNŞ.EML.BLG.BŞK.LIĞI/KİRAZLIDERE ÇANKAYA/ANKARA benım askerliğim buraya düştü benım burdaki tam amacım ne ve ne yapacağım internette arattığıdma kimse buraya gitmemiş bile birde muv. Eğitici er yazıyor bana biraz bu durumu açıklarmısınız

kanka birşey sormana gerek yok gittiginde napacagını anlatırlar yanına çok fazla eşya götürme

LOJİSTİK GN.MD.LÜĞÜ ANKARA İNŞ.EML.BLG.BŞK.LIĞI/KİRAZLIDERE ÇANKAYA/ANKARA benım askerliğim buraya düştü benım burdaki tam amacım ne ve ne yapacağım internette arattığıdma kimse buraya gitmemiş bile birde muv. Eğitici er yazıyor bana biraz bu durumu açıklarmısınız
otele hoşgeldin knk

Kanka bak hiç kafana dert etme acemiliğe de ufak bir çanta ile git iç çamaşırı eşofman al yeterli sivil elbisen gittiğin kalsın bir tek dağıtım iznine çıkar ustaya geçerken eşya götürürsün acemilikte ne yapıcam diye düşünme sadece eğitim önemli olan usta birliği ehliyetin varsa mesleğini şöför yazdır şöför olmaya çalış

Kanka bak hiç kafana dert etme acemiliğe de ufak bir çanta ile git iç çamaşırı eşofman al yeterli sivil elbisen gittiğin kalsın bir tek dağıtım iznine çıkar ustaya geçerken eşya götürürsün acemilikte ne yapıcam diye düşünme sadece eğitim önemli olan usta birliği ehliyetin varsa mesleğini şöför yazdır şöför olmaya çalış
bende eğitici er yazıyor dağıtıma çıkmassın diyolar birde ben okumadım ama akademisyenliğe var yazmışlar onun mevzusu ne ıblıyomusun

max tuvalet yıkar gelirsin kanka takma fazla

Kral'a hard seviye gelmis.

genellikle ofis işleri belge düzenleme bilgisayar işleri lojistik destek inşaat veya emlakla ilgili idari işler verecekler ama tam olarak sana orda öğretecekler rahat biyer düşmüş zaten

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt