sofinhfgo4455
Normal Üye
1 yıl kaldı gidicez de gidesim hiç yok
askerdeyim elraenn abiyi gördüm sonra yürürken dolaba sıkışmış bir böcek gördüm ve o böcek elraenn izliyordu ama elraenn dolaba sıkıştığı için oda denerken az kala ölüyomuş sonra elraenn i reportladı ve twitch den banlattı ama elraenn kick e geşti sonra askerde rraenee ile yürüken o böcek gözümün önünde kara basan necmettin abi ve elraenn tarafından dövülüyodum sonra ben güldüm mama hoca geldi öldüm
gerçek hikaye
hayırlısı olsun senin ismin tanıdık geliyor enes batu diye birini tanıyormusunaskerlige son 7 ay kaldı kral ya
yok reis vallah ya tanımıyorumhayırlısı olsun senin ismin tanıdık geliyor enes batu diye birini tanıyormusun
lan ismin aynı gdsfhgassayok reis vallah ya tanımıyorum
ben tabur yazıcısıydım kargalar çimenleri yemesin diye karga nöbeti tutan askerler vardı çocugun biri ayağa kalkıp kovalamamak için kendine sapan yapmıştı xdaskerlik anısı yazan hiç olmamis ya
riyalaskerdeyim elraenn abiyi gördüm sonra yürürken dolaba sıkışmış bir böcek gördüm ve o böcek elraenn izliyordu ama elraenn dolaba sıkıştığı için oda denerken az kala ölüyomuş sonra elraenn i reportladı ve twitch den banlattı ama elraenn kick e geşti sonra askerde rraenee ile yürüken o böcek gözümün önünde kara basan necmettin abi ve elraenn tarafından dövülüyodum sonra ben güldüm mama hoca geldi öldüm
gerçek hikaye