Aşırı hızlı kilo verme taktikleri

0FFXLINEZX

Efsane Üye
Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum

hocam bende 1.78 96 kiloydum 3 ay önce ilk 2 ay full kardiyo 50 dakika yürüyüş 30 dakika bisiklet vs. yaptim 1 ayda ağırlık çalıştım suan 1.80 81 kiloyum ilaç tarzı şeylere hiç bulaşmani tavsiye etmiyorum ekmek tarzi hamur yemeklerini azaltirsan hızlı verirsin

Beyler güncel olarak boyum 1.79 kilom 95 ve gercekten zayıflamam lazım 70 kiloya kadar düşmek bacaklarımı zayıflatmak istiyorum çok hızlı şekilde bunu nasıl yapabilirim hızlı yağ yakan ilaç gibi önerileriniz varsada bekliyorum
Hocam l cartine gibi şeylere bulaşmayın yani paranızı boşa vermeyin, güzel bir diyet ve ağırlık antrenmanları ile sağlam ilerleyebilirsiniz. Yarışmalara katılma gibi bir düşünceniz yoksa ilaca başlamanızada gerek yok iyi akşamlar.

Aşırı hızlı kilo verme taktikleri vb. bir şey yok. Düşük kalorili boktan diyetler yapıp kendini süründürme tek önerim sana bu olabilir.

Eğer Spor Salonuna gidiyorsan Koşu bandını eğime al yürü yokus cıkıyormus gıbı kalori yakma konusunda cok faydalı full kardiyo yapacaksın ve ek olarak Kendine bi diyet listesi hazırla Kalorisi Düşük Olsun Youtubede Bu tarz videolar çok var

Eğer Spor Salonuna gidiyorsan Koşu bandını eğime al yürü yokus cıkıyormus gıbı kalori yakma konusunda cok faydalı full kardiyo yapacaksın ve ek olarak Kendine bi diyet listesi hazırla Kalorisi Düşük Olsun Youtubede Bu tarz videolar çok var
reis bende 130 kiloyum boy 1.78 yemek yierek kilo vermem mümkün mü

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt