Çözüldü AŞIRI FPS DROP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanreiss01

Silver Üye
Arkadaşlar sistemim orta düzeyden biraz yüksek olmasına rağmen aşırı fps droplar yaşıyorum hard diskimde bi problem oldu çıkardım o zamandan beri drop girmeye başladı depolamadan kaynaklı olabilir mi ?

Arkadaşlar sistemim orta düzeyden biraz yüksek olmasına rağmen aşırı fps droplar yaşıyorum hard diskimde bi problem oldu çıkardım o zamandan beri drop girmeye başladı depolamadan kaynaklı olabilir mi ?
evet depolamadan olabilir onun için teknik servise göstermeni öneririm verim alcaksındır.

Diskden dolayı bir sorun olabilir yer açmaya bak bakalım ondan sonra olucak mi bu sorun eğer olursa başka sıkıntı vardır.

Teşekkür ederim 2 konuma da yardımcı olduğun için
HDD kullanıyorsan diskinde bad sector oluşmuş olabilir SSD alabilirsin 200-300 tl bandında 240gb ssdler var işini görür. Şimdilik geçici olarak Ccleaner programıyla diskini temizleyebilirsin hiç disk temizleme yapmadıysan rahatlacaktır sistemi

knka ram temizleme programları var bide c sürücüsündeyse oyunun onu başka bir diske at veya x diskini temizle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt