Artık Yeter

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hf6v
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hf6v

Master Üye
İletişim
[ilgi çekici başlık] Beyler herşeiy denedim tam 1 ay oldu lütfen artık bilen birisi yardım etsin herşeyi güncelledim craftirse ı sildim tekrar yükledim launcheri günncelledim launcher.jar ı java -jar launcher.jar olarakta denedim herşeyi denedim artık yardım edin lütfen

[ilgi çekici başlık] Beyler herşeiy denedim tam 1 ay oldu lütfen artık bilen birisi yardım etsin herşeyi güncelledim craftirse ı sildim tekrar yükledim launcheri günncelledim launcher.jar ı java -jar launcher.jar olarakta denedim herşeyi denedim artık yardım edin lütfen
driverlar güncel mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
format at :imtired:

driverlar güncel mi?
cmdden DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth yazdım %100 oldu olmuştur sanırım
format atamam bazen ablam flnda kullanıyor birşey indirme diyor virüs girer diyor ama takmıyorum ama format atamam şuan

!up

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt