Çözüldü Artic free craftrise hilesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ak1n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ak1n

Platinum Üye
Arkadaşlar selamun aleküm bi tane hile buldum virüs mü bakarmısınız

coğu hile virüs olarak çıkıyo ama stealer veya rat olduğu anlaşılmıyor ona göre indirip oynicam discord sunucuları hilenin

program ve hile bana ait değildir!

hilede bir virüs yok kendim kullanıcısıyım üyeliğimde mevcut bi virüs söz konusu değil

malware.
image.png

coğu hile virüs olarak çıkıyo ama stealer veya rat olduğu anlaşılmıyor ona göre indirip oynicam discord sunucuları hilenin

tavsiye etmem. içinde birsürü virüs var. l0g tutuyor.

ARKADAŞLAR İNDİRMEYİN TAMAMEN RATDIR VE İÇİNDEKİ DOSYADA SADECE EXE VAR ARTİC YANINDA DLL İLE ÇALIŞMAKTADIR VİRÜS TOTAL BURDADIR BAKABİLİRSİNİZ EĞER ANLAMADIYSANIZ DİSCORDDAN İLETİŞİME GEÇİNİZ

DİSCORD ADRESİM : effe190s

ben sadece exe yi paylastım virüsmü diye normal hali bu zaten

ARKADAŞLAR İNDİRMEYİN TAMAMEN RATDIR VE İÇİNDEKİ DOSYADA SADECE EXE VAR ARTİC YANINDA DLL İLE ÇALIŞMAKTADIR VİRÜS TOTAL BURDADIR BAKABİLİRSİNİZ EĞER ANLAMADIYSANIZ DİSCORDDAN İLETİŞİME GEÇİNİZ

DİSCORD ADRESİM : effe190s

artic dcsinde gormustum heralde seni la.d

dosyayı cok incelemedim ama bazı hatalardan ve c://windows klasörüne attıgı dosyadan stealer oldugu cok basit anlasılıyor

Backdoor olmadığı sürece birşey olmaz zaten yokta yinede exeyi çalıştırdıktan sonra gelme olasılığı var çalıştırdıktan sonra virüs programı ile tara ne olduğunu daha net görürsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt