lyrixwx
Diamond Üye
- İletişim
senin roblox hesabın gittidavuk benım logları silersin dimi kral
senin roblox hesabın gittidavuk benım logları silersin dimi kral
vay @OrionSoftware naber abisiRoblox cookies 1 ne amk KAKAKAKSNDNDB
daha roblox oynayacaktık yaarkadaslar sunucusunda owner vermedigi icin bunu buraya atıyorum discorddan ulasanlara suprizim var minik
Kendisi attı biz istemedik durduk yere logunu attı anlamadım bende kesinlikle kendi hürmetiyle atmıştır
davuk rublox hesapımı geri verpenuath penauth
bende hep penauth diyodum lapenuath penauth
kendisi private çiğköfte olduğunu anlayamadığı için düzeltme yapmaya çalışmış ona özel hazırladık çiğköfteyi şey falan zannetmiş blank ç,ğköftesi gibi pc adını çekeceğini falan zannetmişbende hep penauth diyodum la
Sağ ol dostum seni sormalı?vay @OrionSoftware naber abisi
dc verirmisin farklı bir görsel tasarım var benim onu sunayımarkadaslar sunucusunda owner vermedigi icin bunu buraya atıyorum discorddan ulasanlara suprizim var minik
Kendisi attı biz istemedik durduk yere logunu attı anlamadım bende kesinlikle kendi hürmetiyle atmıştır
Benim logları priv log adı altında satacağını seste söylemişti. Umarım gercek deildir korkuyorum.davuk benım logları silersin dimi kral
dc salarkadaslar sunucusunda owner vermedigi icin bunu buraya atıyorum discorddan ulasanlara suprizim var minik