sadece ssd banı yemiyorsun bazen monitöre bile atabiliyor sen düşünArkadaşlar selamlar öncelikle, bir şey sormak istiyorum sizin bilginize danışmak istedim. Olay şu ki ben 3. part yazılımdan dolayı valorantda ban yedim bunu çözmek artık sizde bilirsiniz ki pahalıya mal oluyor. Dİyorum ki ucuz yollu bir ssd satın alsam valoranta tekrar girebilir miyim ? yoksa 3 ay beklemek zorunda mıyım her halükarda ? Bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
öyleymiş evet bende yeni öğrendim sağolasın bu arada.sadece ssd banı yemiyorsun bazen monitöre bile atabiliyor sen düşün
o anakartta ufleyince kalkiyor zatenbiraz araştırmanı öneririm ben hiçbir zaman spoofa falan para vermeden kaldırdım 4 5 defa. Belirli methodlar var onları üşenmeden yapman gerekiyor Gigabyte b450m s2h modeli kullanıyorum
ben öyle yapıyom aslanlar gibi mapushaneye girip 4 ay sonra çıkıyorum4 ay kış uykusuna yatmak daha mantıklı
doğrudur kankao anakartta ufleyince kalkiyor zaten
discord.gg/valohackama çok ucuza ssd ler var ne olcak ki yani 120 gb ssd alsam daha ucuza geliyor bu olayı çözmekten
teşekkürler
Peki senin bilgiğin sağlam spoff var mı ?