Bildiğim kadarıyla güvenlik için sizden Telefon numaranızı girmenizi istiyor Discord bu hem güvenliğinizin için hemde insan olup olmadığınızı göstermek için.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu ben nasıl çözerim aylar sonra başıma geldi?
birden fazla hesap kullandığın icin normal telefon numaran ile doğrulama yapLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu ben nasıl çözerim aylar sonra başıma geldi?
Ban yemişsin discorddan öyle biliyorum yanlış bir şey mi yaptınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirbunu ben nasıl çözerim aylar sonra başıma geldi?
Ban yemeyle alakasi yok kankamBan yemişsin discorddan öyle biliyorum yanlış bir şey mi yaptın
telefon numaramı kullanmak istemiyorum başka şekilde yapamaz mıyım?birden fazla hesap kullandığın icin normal telefon numaran ile doğrulama yap
Ben öyle biliyorum dedim zaten yanlışlık olabilirBan yemeyle alakasi yok kankam
Niye istemiyon kankatelefon numaramı kullanmak istemiyorum başka şekilde yapamaz mıyım?
boş konuşma kanka istemiyorumBen öyle biliyorum dedim zaten yanlışlık olabilir
Niye istemiyon kanka
+44 numara alarak ^^telefon numaramı kullanmak istemiyorum başka şekilde yapamaz mıyım?