arkadaslar bu aralar canım sıkılıyoo bi aktıvıte onerırımısnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her yaş için(12-65) önerebileceğim bir aktivite;

Spor

Dizi izleyebilirsin çooook güzel diziler var izlemediysen izlemeni önenirim

dışarı cıkıp arkadaşlarınla gezebilirsin dolaşabilirsin dostum veya film izliyebilirsin

kanka aktivite olarak pc başında oyun oynamak istersen oynaya bilirsin eğer ders bakımından ingilizce hoşuna giderse udemynin videoalrı var ingilizce onlara baka bilirsin beni sarıyor yani eğer sosyal bişiler yapmak istersen de spor önere bilirim orda çevre edine bilirsin ve ortam olduğu s
kanka aktivite olarak pc başında oyun oynamak istersen oynaya bilirsin eğer ders bakımından ingilizce hoşuna giderse udemynin videoalrı var ingilizce onlara baka bilirsin beni sarıyor yani eğer sosyal bişiler yapmak istersen de spor önere bilirim orda çevre edine bilirsin ve ortam olduğu sürece orda eğlenirsin yani hem de sana yararı olur gezmek istersen de ehliyeti olan bir arkadaşın varsa araba kiralayın bir kaç arkadaş uzun yol falan yapın gezin yani bu dediklerimi yapa bilirsen senin için güzel aktviteler olucağına inanıyorum

Kodlama öğrenebilirsin ilerde bir meslek edinemezsen çok işine yarar diye düşünüyorum. Üstte arkadaş da yazmış İngilizce öğrenebilirsin eğer biliyorsan üst düzeylere çıkarabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt