arkadaşımın nerden aldığını unuttuğu valorant hilesi

WinddezXXL

Platinum Üye
İletişim
arkadaşım eskiden hile almış 1-2 sene önce galiba full ud olduğunu söylüyor format attı ban yediğini için geçen gün hexware sayesinde banını kaldırdık aimbotun ismini bilmiyoruz bulamıyoruz arkadaş colorbot kullanıyormuş menüsü yeşilmiş sınırsız 14 bin tl'ye almış bilidi kadar satanlar türk değilmiş menüsü yeşilmiş hilenin arduino ile çalışıyormuş + hotshield varmış ama zorunlu değilmiş hangi hile bu?

arkadaş 3 yıl önce almış arduino + hotshield kullanıyor ama hotshield olmasa da çalışıyormuş halen satıyormuş hilesi çalışıyordu söylermisin belki aradığımız kişiydi arkadaşım o hileden hiç ban yemedi.
Hocam o satmıyor konusunu silmiş tamamen ben farklı birisini kullanıyorum geçen günde ismini sormuşlardı vermemiştim herkes gelince dt olmasın diye paylaşmıyorum bu forumda şuan satan yok dediğinizi yabancı kaynaklara yönelin

Hocam o satmıyor konusunu silmiş tamamen ben farklı birisini kullanıyorum geçen günde ismini sormuşlardı vermemiştim herkes gelince dt olmasın diye paylaşmıyorum bu forumda şuan satan yok dediğinizi yabancı kaynaklara yönelin
hocam discordum winddez lütfen bana ulaşın arkadaş hileye sahip zaten sınırsız üyeliği var ama discord sunucusnu vs bulamıyoruz sadece ismini verseniz yeterli benim için

arkadaşım eskiden hile almış 1-2 sene önce galiba full ud olduğunu söylüyor format attı ban yediğini için geçen gün hexware sayesinde banını kaldırdık aimbotun ismini bilmiyoruz bulamıyoruz arkadaş colorbot kullanıyormuş menüsü yeşilmiş sınırsız 14 bin tl'ye almış bilidi kadar satanlar türk değilmiş menüsü yeşilmiş hilenin arduino ile çalışıyormuş + hotshield varmış ama zorunlu değilmiş hangi hile bu?
colorbot mu hocam bu

TPLfQX3.png

Bu bi ara yeşil olmuştu fgnin coloru bu olabilir

bu kadar az bilgiyle bulunması zor gibi geliyor ve bence çoktan menusu falan yenilenmiştir umarım bulursunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt