Ark arıyorum

lunarshade34

Platinum Üye
İletişim
Beraber takıla bileceğimiz birisi arıyorum bilgili olsun yani bilgiden kastım yazılım alanında bilgili olsun C++, Winapi, Kernel olaylarını bilse çok iyi olur beraber projeler geliştiriz takılırız.

Beraber takıla bileceğimiz birisi arıyorum bilgili olsun yani bilgiden kastım yazılım alanında bilgili olsun C++, Winapi, Kernel olaylarını bilse çok iyi olur beraber projeler geliştiriz takılırız.
bitek kernelib yüksek mertebede çalıştığını biliyorum olur mu

ha birde beraber paste yapalım falan :d kardeşim burası ne forumu

sadece diyorsunki full stack devleoper arıyorum istediklerimi bedava yapsın yeter doğrumu

sadece diyorsunki full stack devleoper arıyorum istediklerimi bedava yapsın yeter doğrumu
Alakası yok beraber takıla bileceğimiz dedim kendimde C++, Winapi biliyorum.

Selam domuzdaş, istiyorsan arkadaş olabiliriz bilgili ve meraklı kişilerle bağlantı kurmaktan onur duyarım.
Olur discord _astra_x64_

bitek kernelib yüksek mertebede çalıştığını biliyorum olur mu
Anlamadım ?

ha birde beraber paste yapalım falan :d kardeşim burası ne forumu
Niye kral kendin çok iyi projelermi geliştirdin ? paster olduğum nerden cıkmış

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt