Bütün serialler değişiyorsa başka nereye atabilir ki?
Tüm seriallerini değiştirsende yasağın kalkmaz , satın alıp çalışmadığını görebilirsin (arkadaş çalışmaz ise iade yaparsa al)Bütün serialler değişiyorsa başka nereye atabilir ki?
format + bios flash + spoof atsa bi sorun kalcağını sanmıyorum tüm seriallar değişiyorDeneyip görebilirsin game guard sadece işlemci serialine bağlı olarak ban atmıyor
benim kaldırıyor kanka fiyatı konuşuruzsuanda valoda banım vqr kaldırımı banı bide fiyatta düsme ihtimalimiz varsa ayın birinde alırım
apple cleaner + spooferla ban kalkıyor eğer daha güvenli olmasını istersen formatla yap. parayı atınca keyi atıyorumaktarma işlemleri nasıl oluyor key devretme birde fortnite için format gerekli mi
istediği her türlü seriala ban atabilir ama bu gördüğün gibi değiştiriyor zaten her şeyiBenim anlamadıgım bir şey var? bazı antı-cheatler cpu da mı ban atıyor?
lite versiyon satılmıyor ve gpu cpu değişmiyor tpm fix yok biosda değişmiyorFULL ile Lite arasındaki fark ne?
Nasıl kalkar onu da diyeydinTüm seriallerini değiştirsende yasağın kalkmaz , satın alıp çalışmadığını görebilirsin (arkadaş çalışmaz ise iade yaparsa al)