Argo Spoofer v591.5 Crâcked | EAC - BE - VANGUARD

korumanızdan kaynaklı bilginiz olsa çocuk crackleyemez merak etmeyin c#ta ftpden dosya çekecek kadar cahilsiniz memoryden verilerinizi çekip rat dosyalarıyla değişseler haberiniz olmayacak

:crycat:

Morning Way GIF

Ayrıca zaten cracklenmişti c# bir programı çocuğa versen çocukta crackler birde çalışıyor tagı koymuşsunuz :D herşey gösteriş bu forumda inanılmaz
ayrıca bu forumdaki gösteriş ne ya ne demek ? yaptığın karaktersizliği döktüm burda ;
https://cheatglobal.com/konu/argo-eac-vanguard-spoofer-Crâcked.29338/post-513594
duyuralardan silmişsin konuşacak yüzün olmaması gerekiyor ve hala mavi ekran atıyor 1909 sürüm üzerinde hiçbirşey değişmemiş eklenmemiş sadece amidewin kaldırılmış beta sürümü daha iyi spooferin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
50$'a sattığınız program C# ve Amidewin neyden bahsediyosun sen :D adamın belkide yeni anakart alıp banını kaldırabileceği parayla internetteki bedava programı denettiriyorsunuz birde tüm arkadaşları yorum yapıyor ya ben aldım çalıştı diye çok komik ve rezilsiniz

Bu site inanılmaz ya anlık olarka ne arıyorsam 10 15 dakika sonra karşıma çıkıyor :)
Benim gibi teknoloji özürlüleri için videolu anlatım gelirse çok iyi olur

50$'a sattığınız program C# ve Amidewin neyden bahsediyosun sen :D adamın belkide yeni anakart alıp banını kaldırabileceği parayla internetteki bedava programı denettiriyorsunuz birde tüm arkadaşları yorum yapıyor ya ben aldım çalıştı diye çok komik ve rezilsiniz
ben satış yapmıyorum ?

ben aldım calısıyor, normal amidewin formatsız calısmıyordu yeteneğin varsa crackle o programıda belki çalışan spoofer yaparsın sende
diyecem ama nerde sende o bilgi clean diye boş cmd açıp kapatmak ne aq dsakjdakjsdasd

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ek olarak forumda çalışıyor diye gösterdiğiniz herhangi bir program kimde çalışıyor bana söylermisin ? şu en son attığın konudaki spoofer benim spooferim ve çalışmıyor ayrıca vanguard spoof yazmışsınız kernel spoofer nasıl vanguardı spooflayacakmış onlarıda belirtseydiniz ben en azından satarken valorantta çalışmadığını söylemiştim.İşiniz gücünüz boş boş prim kasmak çalışıyor olarak gösterdiğiniz hileleri galiba youtubeden felan izleyerek değerlendiriyorsunuz
ben satış yapmıyorum ?
Kıçını yaladığın insanlar yapıyor
ben aldım calısıyor, normal amidewin formatsız calısmıyordu yeteneğin varsa crackle o programıda belki çalışan spoofer yaparsın sende
diyecem ama clean diye boş cmd açıp kapatmak ne aq dsakjdakjsdasd
50$ verdiğin 10 tane dosyayı download yapan programa çalıştı diyorsan amidewin yapamayan 3 iq bir dangalaksın

Ek olarak forumda çalışıyor diye gösterdiğiniz herhangi bir program kimde çalışıyor bana söylermisin ? şu en son attığın konudaki spoofer benim spooferim ve çalışmıyor ayrıca vanguard spoof yazmışsınız kernel spoofer nasıl vanguardı spooflayacakmış onlarıda belirtseydiniz ben en azından satarken valorantta çalışmadığını söylemiştim.İşiniz gücünüz boş boş prim kasmak çalışıyor olarak gösterdiğiniz hileleri galiba youtubeden felan izleyerek değerlendiriyorsunuz

valorantta çalıştığını kendin belirtmişsin discordda prim yaparak satış yapan sensin programda ne yazıyorsa aynen koydum ordaki hiçbir oyunda çalışmıyordur muhtemelen kimsenin kıçını yaladığımda yok alakamda yok.

unknown.png

kaybol şimdi burdan kendi kendinle çelişiyorsun

50$ verdiğin 10 tane dosyayı download yapan programa çalıştı diyorsan amidewin yapamayan 3 iq bir dangalaksın
olm adamlar herşeyini ortaya dökmüş hala ne yüzle konusuyorsun dolandırıcın tekisin boş boş butonlar koyup bir şey yaptırdığını sanıyorsun heralde , bak sana valo spoof kodlarını atıyorum bunu ekle sourcene kesin calısır, kıymetimi bil kimse paylaşmaz bunu priv method

C#:
 File.Delete(@"C:\Program Files\Riot Vanguard\vgk.sys");

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt