Argo Spoofer | Ücretsiz Deneme Veriyorum [Test İçin]

m4gfze3.png

bu şekilde bir konuşma geçti arkadaşla.
Opensource veya kimseye yanlışımız olmadığı için sözünü tutacağını düşünüyorum.Kendi auth sistemimi yapana kadarda satışlara başlamayacağım.

Yazılımı kıran arkadaş benim, ders olması için kırdım. Auth.GG kullanılmamalı, sadece açıklarını söyledim, bir kavgamız yok ve paylaşılmayacak. İyi günler :).

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar rustta tüm spooferler fixlenmişti çünki hepsi gdrv kullanıyordu.Çalışan başka spoofer varmı piyasada fazla bilgim yok.
Kernel ile beraber çalışan spoofer yazdım.Yazması zor olmadı mantık aynı mantık sadece diğer spooferlerde olmayan bi özellik var hatta birçok.
Programı C# ile yazdım şuan rust,apex legends ve escape from tarkovda denedim.(Bu üçünde donanım banım olduğu için sadece bunlarda denedim).
Henüz valorantta deneyemedim çünki valorantta donanım banım yok fakat windows sürümü 1909 olanlar veya anakartı gigabyte olanlarda çalışacağını düşünüyorum.

Banlı olduğunuz her türlü oyunda deneyebilirsiniz çalıştığı takdirde 1 aylık deneme sürümü verebilirim.Public değil bana aittir.
Forumda çok fazla mesajım yok ilgilenen birisi değilim.
Spooferi yayın açıp gösterebilirim sadece test edecek arkadaşlar lazım (donanım banı olması şart) donanım banı olmayanlar yazmasın lütfen.

download yaptığı için virüs olarak görüyor onun dışında programım temizdir.Verdikten sonra kendinizde tarattıktan sonra kullanabilirsiniz.

discord mirsu#0061
gdrv ve eftye çok güldüm eft zaten 500tl

bro spoofer rust için okey ama bence valorant kaldırmaz zaten anakarta bi bios up down bi format birde gu felan yapıp osurunca ban kalkıyo
dreamdance bebeğime selam olsun @DreamDance

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt