LordH4SS4N
Uzman Üye
keyauth + auth.gg varBu mirsunun yaptığı spooferi ben de daha önceden cracklemistim ve hatta discorddan daha güçlü Bir auth kullanmasını istemiştim. Dinlememiş.
keyauth + auth.gg varBu mirsunun yaptığı spooferi ben de daha önceden cracklemistim ve hatta discorddan daha güçlü Bir auth kullanmasını istemiştim. Dinlememiş.
Keyauth basmis üzerine XD. Ben deobf atıp crackledigimde sadece auth.gg vardikeyauth + auth.gg var
Selam dostlar spooferın sahibiyim. Aslında her satın alan kullanıcıya aynı programı vermememiz sizi tilt etmiş olmalı ki sikime takmadığım bir forumda sürekli muhabbetimizin olmasından dolayı bize bir cevap hakkı doğdu. Spooferı cracklediğini zanneden aptal turkalr tek tek tüm oyunlarda deneyip discord sunucumuz üzerinden feedback atabilirler. Ah tabiki de bir kaç mavi ekran yiyeceksiniz ama bu sorun değil. Bu sizin cracklediğinizi zannettiğiniz beta spooferdan dolayı olmalı. Hiçbir oyunda banınızın açılması sizi üzmesin, discord üzerinden iletişime geçtiğinizde tek tek tüm oyunlarda spooferımızı ekran açarak test edebiliriz. Üzülmeyin dostlar forum köpekliğine devam
ah öyle mi dersin küçük amelebütün oyunlarda calısıyor şimdi denedim
ne daşdaşlı betaymış be 1 yıldır betadan çıkamamış her sürümde koruma değişmiş vmp .net reactör neyse gideyim visual studiodan tekrar derleyeyim private build olarak satayım senin yaptığınla aynı hesap zatenSelam dostlar spooferın sahibiyim. Aslında her satın alan kullanıcıya aynı programı vermememiz sizi tilt etmiş olmalı ki sikime takmadığım bir forumda sürekli muhabbetimizin olmasından dolayı bize bir cevap hakkı doğdu. Spooferı cracklediğini zanneden aptal turkalr tek tek tüm oyunlarda deneyip discord sunucumuz üzerinden feedback atabilirler. Ah tabiki de bir kaç mavi ekran yiyeceksiniz ama bu sorun değil. Bu sizin cracklediğinizi zannettiğiniz beta spooferdan dolayı olmalı. Hiçbir oyunda banınızın açılması sizi üzmesin, discord üzerinden iletişime geçtiğinizde tek tek tüm oyunlarda spooferımızı ekran açarak test edebiliriz. Üzülmeyin dostlar forum köpekliğine devam