ArginelsV2 | CrâckMe & AuthMe

waiting for patcher and at the same time ım making a new one... :)

(nasıl olmus video haha atmani oneririm)
herks yorumlr ise ck sevrnm buyunce ed!tor olcm birde higherrivirse)

Reverser tagı senin gibi köpeklere içerik üretmeyi bıraktığım için yok. Ben kendimi reverse engineeringde kanıtladım, sen ne yaptın? Benim y*rrağım kalın kaldıramayacağım iş yok. İçeriğin sana ait olmadığı aşikar, sahiplerin tasmanı sıkı tutuyor sanırım. Her neyse eğer dosyana bakmamı istiyorsan benimkinin bir adı var Zurna, gel 1 tur benim Zurna'dan ısırık al işte o zaman dosyana bakıp kendini geliştirmen için tavsiyeler verebilirim.

Ek olarak bir daha bana etiket atarsan o tasmanı sıkı tutan sahiplerini bulup dağıtıp atarım, o da senin sonun olmuş olur.

Reverser tagı senin gibi köpeklere içerik üretmeyi bıraktığım için yok. Ben kendimi reverse engineeringde kanıtladım, sen ne yaptın? Benim y*rrağım kalın kaldıramayacağım iş yok. İçeriğin sana ait olmadığı aşikar, sahiplerin tasmanı sıkı tutuyor sanırım. Her neyse eğer dosyana bakmamı istiyorsan benimkinin bir adı var Zurna, gel 1 tur benim Zurna'dan ısırık al işte o zaman dosyana bakıp kendini geliştirmen için tavsiyeler verebilirim.

Ek olarak bir daha bana etiket atarsan o tasmanı sıkı tutan sahiplerini bulup dağıtıp atarım, o da senin sonun olmuş olur.
Öncelikle kavga çıkarmak için değil, bu videoyu eğlence amaçlı attığımı söyleyeyim. Bu arada göndermeyi anlamadın sanki. Dosyayı inceleyip incelememende çok da umrumda. "İçeriğin sana ait olmadığı açıktır," gayet ben yaptım.
806k3ol.PNG

Hatta hiç üşenmeden kudurma Tibet'çim, her şeyi ciddiye alma. İki konum var ondada dalga geçiyorum sizinle, videoyumu izle ve k*dur. Çok da umrumda değil. Her mesajında y***ağın(12cm) hakkında konuşuyorsun, merak etme, onu da bir gün hiç kaldıramayacağın kadar indirirler, Tibet.
kral hiç üşenmiyomusun
hic hic hic

Buda son videom olsun, nasıl olsa boş yorumlar atmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz. Key zaten varken patcher videosu atıyorsunuz, ama patcher nerede? Yok! İstediğimde ise tersleyip geçiyorsunuz, bu kadar basit bir projeyi bile bu kadar kudurmanız fazla olmuş gerçeği. Henüz geliştirmediğim, ama 1-2 hafta sonra tekrar geliyorum Tibet. Umarım bu sefer dosyayı incelemedim demezsin, baya komik olur üstüne kanıtlarım. Hem de zaten ben reverser değilim, sadece test ürünü siz sözde reverslera denettiriyorum. Sırf etiketledim diye bu kadar kaldırmanız hoş değil açıkçası. Bana gelmiş cracklediğin C# projelerinden bahsediyorsun, bundan banane? Eğer dosyanı incelerim diyorsan, mesaj atma. Zaten inceledikten sonra mesajını ve gereken şeyleri bırak. Herkese iyi akşamlar.
(konu kilitlenebilir)

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
@LordH4SS4N yıyosa bnuda kırsana ?
@reynaa orda burda artıslık yapan reyna kardes sıkıyorsa bu konudakı ıcerıgı kır paylas? reverse bılgını ortaya koy. ordan burdan salamakla olmuyorburdakını kır kırabılırsen @reynaa

@LordH4SS4N yıyosa bnuda kırsana ?
@reynaa orda burda artıslık yapan reyna kardes sıkıyorsa bu konudakı ıcerıgı kır paylas? reverse bılgını ortaya koy. ordan burdan salamakla olmuyorburdakını kır kırabılırsen @reynaa
kıramam herkese salladigim icin cok ozur dilerim bunu yapan kisinin eline sağlık çünkü bidaha yapmasın... hepisniz ozu direlrm

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kıramam herkese salladigim icin cok ozur dilerim bunu yapan kisinin eline sağlık çünkü bidaha yapmasın... hepisniz ozu direlrm
en azından bıkemedıgın elı opmesını bılıyorsun. elıne saglık dostum

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt