Daha önceki konuyu unutmuş bu hemen .d
(nasıl olmus video haha atmani oneririm)
herks yorumlr ise ck sevrnm buyunce ed!tor olcm birde higherrivirse)
(nasıl olmus video haha atmani oneririm)
herks yorumlr ise ck sevrnm buyunce ed!tor olcm birde higherrivirse)
Öncelikle kavga çıkarmak için değil, bu videoyu eğlence amaçlı attığımı söyleyeyim. Bu arada göndermeyi anlamadın sanki. Dosyayı inceleyip incelememende çok da umrumda. "İçeriğin sana ait olmadığı açıktır," gayet ben yaptım.Reverser tagı senin gibi köpeklere içerik üretmeyi bıraktığım için yok. Ben kendimi reverse engineeringde kanıtladım, sen ne yaptın? Benim y*rrağım kalın kaldıramayacağım iş yok. İçeriğin sana ait olmadığı aşikar, sahiplerin tasmanı sıkı tutuyor sanırım. Her neyse eğer dosyana bakmamı istiyorsan benimkinin bir adı var Zurna, gel 1 tur benim Zurna'dan ısırık al işte o zaman dosyana bakıp kendini geliştirmen için tavsiyeler verebilirim.
Ek olarak bir daha bana etiket atarsan o tasmanı sıkı tutan sahiplerini bulup dağıtıp atarım, o da senin sonun olmuş olur.
hic hic hickral hiç üşenmiyomusun
kıramam herkese salladigim icin cok ozur dilerim bunu yapan kisinin eline sağlık çünkü bidaha yapmasın... hepisniz ozu direlrm@LordH4SS4N yıyosa bnuda kırsana ?
@reynaa orda burda artıslık yapan reyna kardes sıkıyorsa bu konudakı ıcerıgı kır paylas? reverse bılgını ortaya koy. ordan burdan salamakla olmuyorburdakını kır kırabılırsen @reynaa
en azından bıkemedıgın elı opmesını bılıyorsun. elıne saglık dostumkıramam herkese salladigim icin cok ozur dilerim bunu yapan kisinin eline sağlık çünkü bidaha yapmasın... hepisniz ozu direlrm