Arghon Spoofer [Bütün Oyunlar İçin]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valorantta çalışıyor mu? çalışıyorsa deneyeceğim

Kardeş Boş yapma istiyosan ilk açtıgı konuda ''tamamen ücretsiz'' yapıcagım dıyordu sımdı ücretlimi yapsam yok öylemı yapsam triplerinde

Tamam en son lafını söyledi zaten ücretsiz olacak diye daha ne uzatıyorsunuz hele bir çıksın bakalım belki çalışacak belki çalışmayacak , doğmamış çocuğa don biçmeye benziyor bu.

Kardeş Boş yapma istiyosan ilk açtıgı konuda ''tamamen ücretsiz'' yapıcagım dıyordu sımdı ücretlimi yapsam yok öylemı yapsam triplerinde

Modlardan onay aldıktan sonra ister ücretsiz verir ister parasıyla, milletin keyfinin kâhyası mısın?

valorantta çalışıyor mu? çalışıyorsa deneyeceğim

Denemedim hocam açıkçası. Eğer çalışmazsa senin için güncelleme getiririm sorun değil.

Ayrıca bu version 1 version 2' nin ücretli olacağını belirtmiştim sonradan arkadaşların ısrarı üzerine ücretsiz yapma kararı aldım.

Arkadaşlar şu an threading ile ilgili bir problem oldu yazılımda. Onu çözmeye çalışıyorum. Çözer çözmez paylaşacağım.

Sen anlama özürlüsüsün galiba ilk konusunda tamamen ücretsiz vericeğinden bahsedıyor şimdide değişik triplere giriyor sne hala neyden bahsedıyosun dsfhsdfsdf boş yapıyosun yapma
Birader adam Version 1 için ücretsiz yapacağını zaten söylemişti, ek olarak Version 2 için bir durum belirtmedi.Ama sen ve senin gibi emek sevici(!)ler yüzünden ne insanlara yardım edesi kalıyor insanın ne de ücretsiz yapası.Koyacaksın 1000 liraya totosu yiyen alsın, tertemiz.

Direkt olarak bu konuyu editleyip paylaşacağım. Herkesin bilgisine.
Buradan indirebilirsiniz.

Version 2 paylaşılmıştır. Geri dönüşlerinizi bekliyorum.

cmd ekranı siyah kaldı 2. versiyonda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt