Çözüldü Ardunio Valorant Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lefter67

Bronz Üye
Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir üzerinde çalıştığım aimbot projesi şuan bitmiş durumda. Kafaya odaklanma ve rcs kontrollü atış olarak iki farklı şekilde çalışıyor. Rcs kontrol asla aynı şekilde yapmaz. Bu da yakalanmayı oldukça çok düşürür. Uzun süredir para yaptırdığım kendi hesabımda 190 seviye hesap kullanıyorum. Oyun bilgim az o yüzden elmas kademeye kadar gelebildim. Bunun satışını yapmak istiyorum.
Eğer yanlış bir konu açmış isem silinebilir başlığım. İzin verirse yöneticiler buraya iletişim ve oyun videolarını atarım. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir üzerinde çalıştığım aimbot projesi şuan bitmiş durumda. Kafaya odaklanma ve rcs kontrollü atış olarak iki farklı şekilde çalışıyor. Rcs kontrol asla aynı şekilde yapmaz. Bu da yakalanmayı oldukça çok düşürür. Uzun süredir para yaptırdığım kendi hesabımda 190 seviye hesap kullanıyorum. Oyun bilgim az o yüzden elmas kademeye kadar gelebildim. Bunun satışını yapmak istiyorum.
Eğer yanlış bir konu açmış isem silinebilir başlığım. İzin verirse yöneticiler buraya iletişim ve oyun videolarını atarım. Şimdiden teşekkürler.
Satış kurallarımıza bakabilirsin.

Macro yapiyor musun kardesim

Macro yapiyor musun kardesim
Dll ya da bilgisayarda çalışan exe şeklinde yazılım yapmıyorum. Robotik kodlama diyim size kısaca. Ardunio ve USB host kullanarak yapıyorum.
Arkadaşlar adminlerimiz haklı olarak uyarı atıyor konuya. Satış kurallarında site var. Benim satış sitem yok.
Sadece telegram adresim var. Discord da açacağım ve YouTube kanalı açacağım tanıtım için

Teşekkürler Lem. Sitem yok. Key falan da uğraşmak istemiyorum aslında. Direk sınırsız bir kullanım olacaktı. Uzaktan discord üzerinden teknik yardım verip kullanıcı istediği takdirde kendi ayarlarını da direk Python üzerinden yapabilecekti. Sağlık olsun. YouTube deneyeceğim artık tanıtım için. Sitede kirlilik yaptığım için özür dilerim
Discord adresini atarsan YouTube veya reklam konusunda yardımcı olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt