Çözüldü Ardunio Valorant Aimbot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lefter67

Bronz Üye
Öncelikle herkese merhaba. Uzun süredir üzerinde çalıştığım aimbot projesi şuan bitmiş durumda. Kafaya odaklanma ve rcs kontrollü atış olarak iki farklı şekilde çalışıyor. Rcs kontrol asla aynı şekilde yapmaz. Bu da yakalanmayı oldukça çok düşürür. Uzun süredir para yaptırdığım kendi hesabımda 190 seviye hesap kullanıyorum. Oyun bilgim az o yüzden elmas kademeye kadar gelebildim. Bunun satışını yapmak istiyorum.
Eğer yanlış bir konu açmış isem silinebilir başlığım. İzin verirse yöneticiler buraya iletişim ve oyun videolarını atarım. Şimdiden teşekkürler.

Satışını yapmak istiyorsan, buranın kurallarına göre bir siten olmalı ve sitede cheatglobal yazmalı. Birkaç kural daha var şu an hatırlamıyorum.

Kendin için söylüyorum, çok kaliteli bir obf atman lazım ki cracklenmesin, authunun olmalı insanlara key vermek için.

Satışını yapmak istiyorsan, buranın kurallarına göre bir siten olmalı ve sitede cheatglobal yazmalı. Birkaç kural daha var şu an hatırlamıyorum.

Kendin için söylüyorum, çok kaliteli bir obf atman lazım ki cracklenmesin, authunun olmalı insanlara key vermek için.
Teşekkürler Lem. Sitem yok. Key falan da uğraşmak istemiyorum aslında. Direk sınırsız bir kullanım olacaktı. Uzaktan discord üzerinden teknik yardım verip kullanıcı istediği takdirde kendi ayarlarını da direk Python üzerinden yapabilecekti. Sağlık olsun. YouTube deneyeceğim artık tanıtım için. Sitede kirlilik yaptığım için özür dilerim

Teşekkürler Lem. Sitem yok. Key falan da uğraşmak istemiyorum aslında. Direk sınırsız bir kullanım olacaktı. Uzaktan discord üzerinden teknik yardım verip kullanıcı istediği takdirde kendi ayarlarını da direk Python üzerinden yapabilecekti. Sağlık olsun. YouTube deneyeceğim artık tanıtım için. Sitede kirlilik yaptığım için özür dilerim
İnsanlara exeyi atıp direk açmasını sağlarsan dağıtırlar, gerek yok bence

Sitede her hangi bir kirlilik yaptığını düşünmüyorum. Diğer satıcılara da bilgilendirme oluyor.

İnsanlara exeyi atıp direk açmasını sağlarsan dağıtırlar, gerek yok bence

Sitede her hangi bir kirlilik yaptığını düşünmüyorum. Diğer satıcılara da bilgilendirme oluyor.

Fiyat ne düşünüyorsun kankam ?
Bana mı diğer arkadaşa mı sorun
sorusu olan merak eden olursa gelebilir. Oyun da atabiliriz

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt