Archine v4 Crâck - Valorant ve Diğer Oyunlar için Spoofer ( Ban Kaldırma Programı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sup3X

Diamond Üye
NOT: Crâck BANA AİT DEĞİLDİR

Beyler elimde ne var ne yok paylaşmaya başladım şimdilik bunuda paylaşıyorum. Amidewin afuwin yöntemleri kullanıyor. Çoğu bilgisayarda çalışıyor. Fakat bu programı çalıştırmadan önce yapmanızı tavsiye ettiklerim ( Kesin olarak kalkmasını istiyorsanız ) :

1-) Bilgisayara format atın, atamıyorsanız bilgisayarı sıfırlayın.
2-) Valorantı silin ( Silemiyorsanızda sorun yok sadece banın kalkması için tavsiyeler )
3-) Bios update yapın.
4-) Artık verdiğim programı çalıştırın, bilgisayarınız yeniden başlayacak ve banınız kalkmış olacak :)

Denemek isteyen arkadaşlar kendi yöntemleriyle deneyebilir. Size bazı tavsiyeler verdim sadece.

• Beğen
Tepkiler: K3y
NOT: Crâck BANA AİT DEĞİLDİR

Beyler elimde ne var ne yok paylaşmaya başladım şimdilik bunuda paylaşıyorum. Amidewin afuwin yöntemleri kullanıyor. Çoğu bilgisayarda çalışıyor. Fakat bu programı çalıştırmadan önce yapmanızı tavsiye ettiklerim ( Kesin olarak kalkmasını istiyorsanız ) :

1-) Bilgisayara format atın, atamıyorsanız bilgisayarı sıfırlayın.
2-) Valorantı silin ( Silemiyorsanızda sorun yok sadece banın kalkması için tavsiyeler )
3-) Bios update yapın.
4-) Artık verdiğim programı çalıştırın, bilgisayarınız yeniden başlayacak ve banınız kalkmış olacak :)

Denemek isteyen arkadaşlar kendi yöntemleriyle deneyebilir. Size bazı tavsiyeler verdim sadece.

Psikopatmisın kanka niye paylaşıyon bunları adamlar üzülüyo sonra xd

Laptoplar için AFUWINx64 dosyaları var içerisinde yapıyor bi şekilde xd Dosyaları isterseniz ekleyebilirim arkadaşlar.
Knk bi source salla ordan bana pek sağlıklı gelmedi sanki biosun içini değiştirip gan atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt